Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-es nők, foglalkoznátok egy 24 éves lánnyal?
Figyelt kérdés
Kifejtenétek?2022. jan. 22. 08:11
2/18 A kérdező kommentje:
Miért foglalkoznál vagy nem foglalkoznál egy 24 évessel?
2022. jan. 22. 08:15
3/18 anonim válasza:
Mert még biztos szexi feszes teste van.
4/18 anonim válasza:
Maximum egy éjszakára. Ha kivételesen szép. Amúgy annyira nem vonzanak az alkalmi kapcsolatok.
5/18 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy igen. Egyszer randiztam egy 47/48 éves nővel. 22 vagyok
6/18 anonim válasza:
Huszonéves fiúkkal nem szoktak. Azt mondják mert fiatalok. Lányokkal igen. Ezek szerint a huszonéves lányok öregek.
🙈
7/18 anonim válasza:
Valaszt sajnos nem fogok tudni adni a kerdesedre, de engem is megmozgat fantazia szinten, hogy egy idosebb no foglalkozzon velem... 😇🙈
18/L
8/18 Válaszoknélkül válasza:
Ó, az örökzöld téma. Szerintem ritka, hogy kapcsolatban gondolkodjon egy jóval fiatalabbal. De csatlakozom, nekem se lenne ellenemre, hogy egy idősebb nő foglalkozzon velem.😏
26
9/18 anonim válasza:
Van ilyen kapcsolat is, csodaszépek!
10/18 anonim válasza:
Kihívni egy kick-box meccsre, talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!