Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert olyan nehéz a pár találás?
Figyelt kérdés
Miert ilyen nehéz leszbikuskent párt tálalni? Nem hogy komolya kapcsolatra de még szexkapcsolatra sem ( nem ez lenne a cél). Társkeresőkön vagy nem írnak vissza, de semmit vagy egyszerűen nincs egyezés, tul magasak az elvárásaim? Külső is nyilván fontos de az még inkabb hogy jól el tudjunk beszélgetni, a hűség, komolyan gondolja stb, stb. úgy érzem hogy ez lehetetlen küldetés2022. jan. 21. 13:21
2/14 A kérdező kommentje:
Mi az a Gg?
2022. jan. 21. 13:27
3/14 anonim válasza:
Mert mindenki finnyás válogatós, megismerkedni igazán senki nem akar, legalábbis nagyon kevesen veszik a fáradtságot, hogy ebbe időt és energiát öljenek. Így meg nehezen találkozik a kereslet meg a kínálat. Sajnos én is tapasztalom, hogy kb lehetetlenség.
6/14 anonim válasza:
Én szívesen beszélgetek, ismerkedek veled kérdező, ha szeretnél :)
26/N
8/14 anonim válasza:
Szerintem azért ilyen nehéz párt találni, mert egy leszbikus párkapcsolat sokkal több komplikációval jár, mint egy hetero párkapcsolat és szerintem ez nem sok mindenkinek van ínyére. A sok titkolózás, hazudozás vagy az elfogadás, comingoutolás... Sokaknak meggyülik a baja emiatt a szüleivel, családjával, a sok dráma...
Csak szexre meg azért nehéz párt találni, mert mindenki komoly kapcsolatra vágyna inkább, mert a szex is igazából akkor élvezetes, hogyha a szerelmeddel csinálod.
10/14 anonim válasza:
Azoknak nehéz, akik magukat felül értékelik, és azt hiszik, hogy nekik ez még az jár. Úgy kell hozzá állni a másikhoz mint egy ember egy másik emberhez. Rohadtul nem vagy különleges, rohadtul nem jár semmi a sok kamu tréner hazudozásaival ellentétben. Ha nem találsz senkit, valószínűleg veled van a baj, nem pedig az egész univerzummal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!