Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miert olyan nehéz a pár találás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert olyan nehéz a pár találás?

Figyelt kérdés
Miert ilyen nehéz leszbikuskent párt tálalni? Nem hogy komolya kapcsolatra de még szexkapcsolatra sem ( nem ez lenne a cél). Társkeresőkön vagy nem írnak vissza, de semmit vagy egyszerűen nincs egyezés, tul magasak az elvárásaim? Külső is nyilván fontos de az még inkabb hogy jól el tudjunk beszélgetni, a hűség, komolyan gondolja stb, stb. úgy érzem hogy ez lehetetlen küldetés

2022. jan. 21. 13:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
7%
Gg esetleg?
2022. jan. 21. 13:23
 2/14 A kérdező kommentje:
Mi az a Gg?
2022. jan. 21. 13:27
 3/14 anonim ***** válasza:
78%
Mert mindenki finnyás válogatós, megismerkedni igazán senki nem akar, legalábbis nagyon kevesen veszik a fáradtságot, hogy ebbe időt és energiát öljenek. Így meg nehezen találkozik a kereslet meg a kínálat. Sajnos én is tapasztalom, hogy kb lehetetlenség.
2022. jan. 21. 13:28
 4/14 anonim ***** válasza:
17%
Nem nehéz.
2022. jan. 21. 13:29
 5/14 THX84 ***** válasza:
46%
Gg = Goldengate
2022. jan. 21. 13:30
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Én szívesen beszélgetek, ismerkedek veled kérdező, ha szeretnél :)

26/N

2022. jan. 22. 18:22
 7/14 anonim ***** válasza:
19%
Én utálok mindenkit.
2022. jan. 22. 19:09
 8/14 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem azért ilyen nehéz párt találni, mert egy leszbikus párkapcsolat sokkal több komplikációval jár, mint egy hetero párkapcsolat és szerintem ez nem sok mindenkinek van ínyére. A sok titkolózás, hazudozás vagy az elfogadás, comingoutolás... Sokaknak meggyülik a baja emiatt a szüleivel, családjával, a sok dráma...

Csak szexre meg azért nehéz párt találni, mert mindenki komoly kapcsolatra vágyna inkább, mert a szex is igazából akkor élvezetes, hogyha a szerelmeddel csinálod.

2022. febr. 1. 09:53
 9/14 anonim ***** válasza:
59%

írjatok csajék

22/L/L, Debrecen

2022. febr. 1. 10:29
 10/14 anonim ***** válasza:
18%
Azoknak nehéz, akik magukat felül értékelik, és azt hiszik, hogy nekik ez még az jár. Úgy kell hozzá állni a másikhoz mint egy ember egy másik emberhez. Rohadtul nem vagy különleges, rohadtul nem jár semmi a sok kamu tréner hazudozásaival ellentétben. Ha nem találsz senkit, valószínűleg veled van a baj, nem pedig az egész univerzummal.
2022. febr. 1. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!