Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mondanál most igent, egy pár alkalmas kalandra?
A.: 40-es, dögös, elhanyagolt feleség, aki kísérletezni akar.
B.: Magabiztos, "jégkirálynő" üzletasszony. Aki valósággal átalakul mikor veled van, és összerezzen mikor a nyelved a bőréhez ér.
C.: Ártatlan, szűz, 15 éves diáklány. Kis finomság.
D.: Vad, vagány, bevállalós sportoló lány. Izmos, de nőies test. Kiváló kondi. És nincs határ. A durvulás is belefér.
E.: Ikerpár. Mint 2 tojás.
1.: A kérdés szempontjából mindegy a nem.
2.: Ki dönti el a nemem?
Én is egyből arra gondoltam, hogy nem nő írta ki :D Tipikus pasi ízlés mind. Pont most beszélgetek egy férfivel (nem itt), és mindenképp tudni akarja, hogy mire buknak a leszbi nők, sorra küldi a szerinte szexi képeket, és pont, mintha te lennél, meg a kategóriáid.
Szóval: A: nem szeretem a "dögös" nőket, ilyet pasik szoktak mondani a nagymellű, nagy seggű, k.rvás kinézetű nőkre, ami nem jön be, tipikus MILF leírás, a kísérletezéstől pedig kiráz a hideg (pedig én is közel 40 vagyok, illene hozzám, ha normális nő kinézete lenne)
B: a titkárnő típus, kis sub beütéssel megint nem az esetem. Utálom a tűsarkút, meg a merev ruhákat, a párom meg csak ne rezzenjen össze, legyen szenvedélyes, határozott
C: a pedofil kategória, gyerekekkel nem kezdek, a kis ártatlanságra megint csak a pasik indulnak be, vagy legalábbis én tuti, hogy nem
D: még ez a legjobb, a sportos, fiúsabb lányok jönnek be, de azért ne essen túlzásba, a durvulás is csak mértékkel fér bele
E: hát ez is a haverjaidnak fog tetszeni inkább, soha eszembe se jutott ilyen :D
Mindegyik.
15évessel már törvényes?
7.-re.
14. -től igen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!