Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szexnél probléma lehet,ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexnél probléma lehet,ha a testalkat nem olyan,ami a tetszik-zónában van?

Figyelt kérdés

Van egy nő,akivel ismerkedek,fennáll az esély,hogy már első randin lesz valami,de igazából arcra és főleg személyiségileg vonzó,viszont én nem vagyok pánszexuális,nyilván testalkat miatt így már nem szeretném elutasítani,csak nekem első lesz és nem tudom ha esetleg az elsőnél még a nagy izgalom miatt nem számít,akkor a 2.nál mennyire számítana ez.

Van ilyen sztoritok,ahol a vonzónak talált dolgok pont eltértek egy személynél,de mégis kapcsolat lett?

2022. jan. 12. 12:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem számít
2022. jan. 12. 12:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem a legfontosabb tényező. Ha annyira nem tetszik valaki külsőleg akkor nem lesz meg a vágy, hogy ágyba akarj bújni vele.
2022. jan. 12. 12:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha vonzódsz hozzá bizonyos okok miatt netán szerelmes is vagy belé, akkor ez nem lesz probléma.Ha fotón ránézel, kívánod?Ha igen a válasz, akkor szexnél sem lesz gond.
2022. jan. 12. 13:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöööm!!❤ Így megnyugtató,csak én sem akarok mással szórakozni,lehet kiszámíthatatlan ez,de azért tapasztalatok sokat tudnak segíteni,és így akkor pozitívak.
2022. jan. 12. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!