Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leszbikusok miért használnak dildót, ha a lányokat szeretik?
Egy heteroszexuális férfi miért nem engedni egy melegnek, hogy leszopja, amikor az inger ugyanaz? Mert nem egy másik férfivel szeretné megélni, hanem egy nővel. Érted?
(#10 + #13)
Nekem az az érzésem hogy a kérdező trollkodik.
Amúgy sose fogom megérteni hogy néhány hetero mit nem ért azon hogy valaki lezbi vagy meleg. Nem egy bonyolult koncept.
Meg miért fontos ez? Találj egy hetero lányt van egy pár belőlük.
Kérdező, ha olyanra gondolsz, ami gyakorlatilag "műf...", tehát direkt úgy néz ki, mint egy pénisz, az szerintem is nagyon furcsa... Én olyat biztosan nem használnék (se magamon, se a másikon), teljesen elmenne a kedvem a szextől miatta ...
Ha nem olyanra gondolsz, ami kimondottan pénisz kinézetű, akkor tényleg nagyon buta kérdés. Fizikailag ingerli a hüvelyt belülről, senki nem képzeli olyankor azt, hogy egy f... van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!