Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leszbikusok milyen szex játékokat használnak?
NO OFFENS! csak kíváncsi vagyok, miket szoktak/szoktatok használni. szükség van egyáltalán ilyesmire? a valódi pénisz nem izgat fel de a gumiből készültek igen?
remélem nem bántok meg senkit a kérdéssel
Vannak akik használnak igen,de nem kell feltétlenül pénisz alakúnak lennie. A pénisz alak nos mondtam van ami olyan alakú ,de sok nem.Akivel szeretkeznek nők azok izgatják fel őket ,nem holmi műanyag darab,ennyi erővel izguljunk fel egy fésűre is xd,ő,attól hogy van egy hengeres dolog amit behelyeznek a hüvelybe attól még leszbikusok maradnak.
A cél (legalábbis nálam biztos) hogy a partneremet kielégítsem és ha neki ez kell akkor ezzel is!Bár nekem nem kéne .
műpénisz sem izgat fel, de néha lehet jó érzés, bár ami alakra meg színre hasonló azt nem nagyon szeretjük szerintem xD
amúgy sokaknak nem is magától a pénisztől van undoruk, hanem ami hozzá jár. egy férfinak más az íze, illata, hangja. legalábbis engem speciel ezek nem vonzanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!