Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csókból lehet következtetni arra, hogy valaki mennyire jó illetve szenvedélyes az ágyban ? A nők csókolnak jobban és érzékien vagy a férfiak?
Igen
Abszolut leveheto h ki milyen a szexben
Legalabis eddig mindig bejott amit az elso csoknal gondoltam 😁
Azt hiszem abban van a lényege a csóknak, amit leírtál, ha valamit beindít . A csóktól benedvesedni az a partner az igazi!
Én sajnos csak 2 sráccal csókoloztam eddig, józanul persze, az egyikkel együtt is voltunk rövid ideig, nem vele volt szerencsére az első csók, mert nem tudom az érzelemhiány miatt, vagy nem jól csinálta de nem volt jó, rendesen eltoltam később magam tőle egy után. A másik sráccal viszont ugyanúgy nem volt érzelem, de olyan volt esküszöm mintha egy filmben lett volna, maga az érzés, meg határozottabb is volt a srác, úgyhogy vele viszont másabb volt, de nem tudtam volna vele se lefeküdni (csak lányokhoz vonzódok ez fix, azóta rájöttem).
Lánnyal nem tudom még, elvileg jövőhéten megtudom, de ezen izgulok csak, hogy milyen lesz a csók, mert azon sok múlik lesz e utána még valami. A nők látszik, hogy érzékibbek, meg csak azt hallani, de talán főleg a 2 félen múlik, mert biztosan van nők között is rossz csók.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!