Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A csókból lehet következtetni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csókból lehet következtetni arra, hogy valaki mennyire jó illetve szenvedélyes az ágyban ? A nők csókolnak jobban és érzékien vagy a férfiak?

Figyelt kérdés

#Csók #szenvedély
2022. jan. 9. 09:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Lehet. Barátnőm hihetetlenül jól csókol, nedves is leszek tőle. Az utána következő szex pedig isteni.
2022. jan. 9. 09:27
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen

Abszolut leveheto h ki milyen a szexben

Legalabis eddig mindig bejott amit az elso csoknal gondoltam 😁

2022. jan. 9. 12:38
 3/11 A kérdező kommentje:

Azt hiszem abban van a lényege a csóknak, amit leírtál, ha valamit beindít . A csóktól benedvesedni az a partner az igazi!

2022. jan. 9. 14:44
 4/11 anonim ***** válasza:
97%

Én sajnos csak 2 sráccal csókoloztam eddig, józanul persze, az egyikkel együtt is voltunk rövid ideig, nem vele volt szerencsére az első csók, mert nem tudom az érzelemhiány miatt, vagy nem jól csinálta de nem volt jó, rendesen eltoltam később magam tőle egy után. A másik sráccal viszont ugyanúgy nem volt érzelem, de olyan volt esküszöm mintha egy filmben lett volna, maga az érzés, meg határozottabb is volt a srác, úgyhogy vele viszont másabb volt, de nem tudtam volna vele se lefeküdni (csak lányokhoz vonzódok ez fix, azóta rájöttem).

Lánnyal nem tudom még, elvileg jövőhéten megtudom, de ezen izgulok csak, hogy milyen lesz a csók, mert azon sok múlik lesz e utána még valami. A nők látszik, hogy érzékibbek, meg csak azt hallani, de talán főleg a 2 félen múlik, mert biztosan van nők között is rossz csók.

2022. jan. 9. 15:44
 5/11 anonim ***** válasza:
64%
Utolsó!!!Kategória!!!
2022. jan. 9. 17:14
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
#5, nőket meg férfiakat összehasonlítani ki tudnad jobban egy biszexnél?
2022. jan. 9. 19:24
 7/11 anonim ***** válasza:
62%
De olyanoktól várt választ, aki esetleg mindkettő nemmel csókolózott, nem csak pasikkal...
2022. jan. 9. 19:28
 8/11 anonim ***** válasza:
94%
Leszbi kategoríába simán belefér a BI..Nem kell náciskodni
2022. jan. 9. 19:29
 9/11 anonim ***** válasza:
50%
Látom nem fogtad fel, amit írtam!!!Minek ír olyan LESZBIKUS KATEGÓRIÁBA, AKI EDDIG CSAK PASIKKAL CSÓKOLÓZOTT?!NEVETSÉGES.
2022. jan. 9. 20:17
 10/11 anonim ***** válasza:
75%
A Caps Lock beragadt.Az elmebetegek köztünk élnek.Engem leszbikusként nem zavar.
2022. jan. 9. 20:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!