Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány lánnyal voltatok eddig?
Figyelt kérdés
A 22-27 éves korosztály válasza érdekelne illetve hogy mennyi alkalmi és komoly kapcsolat volt ebből ? Én eddig 1 el voltam 25 éves létemre. Mennyire lehet ez cink?2022. jan. 6. 21:12
2/15 anonim válasza:
Kettő komolyabbacska volt nekem.
Miért lenne cink? 🤗
3/15 anonim válasza:
Héttel. Ebből egy több éves kapcsolat, kettő pár hónapos, a többi 1-2 alkalmas.
26N
4/15 anonim válasza:
0.
Több lánnyal volt már csók, tapi, de a szexig nem jutottunk el.
6/15 anonim válasza:
Mi ebben a cink??? Az hogy "csak" egy, vagy már voltál lánnyal? Senkinek semmi köze hozzá egyébként :) Soknak, semmiképpen sem sok. Az egy egyébként sokféleképpen lehet egy... van akinek egy több éves kapcsolat az "egy", másnak meg annyit jelent egyszer vagy pár alkalommal már próbálta.
9/15 anonim válasza:
HÁROMMAL.Kettő kapcsolat, egy alkalmi.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!