Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus kapcsolatban is hétköznapi dolog már a popsi kinyalása?
Figyelt kérdés
2022. jan. 1. 18:01
12/25 anonim válasza:
Jó lehet megnézni élőben egy ilyen leszbikus szexet :)
13/25 anonim válasza:
persze, hogy jó lehet élőben nézni...de filmen is élmény.....élőben minden 'élőbb'
14/25 anonim válasza:
13-as vok, és ffi...ezt fontos ideírnom ennél a témánál
15/25 zimonyi attila válasza:
Gyerekek? Milyen ízű a sz@ros segggg??
16/25 anonim válasza:
Nem tudom 15 ös.
Nálatok sz@ros szokott lenni?
17/25 anonim válasza:
Én kifejezetten szeretem ha a barátnőm kényezteti a fenekemet, mint egy második g pont. Viszont a barátnőm nem engedi hogy én is kényeztessem ott de ezzel együtt tudok élni. :)
26/L
18/25 zimonyi attila válasza:
15 vagyok. 16... csak megkérdezném, van otthon bidétek?? Mert, ha van és szappannal alaposan megmosod, de nem turkálsz bele a lyukba, nehogy megsértsd, illetve lemosd a végbélben lévő hasznos, védő baktériumsereget, akkor is van illata. Majd nézd meg egyszer, ha lehetőséged van rá, mikroszkóp alatt a nyálas ujjaddal levett segg kenetet!!! meg fogsz lepődni!! sz@ros!! ezen már vitáztam 1x-2x onnan tudom. De ha nincs és nem mosod meg a fenekedet , minden rottyantás után, akkor a bugyidon ott lesz a kis "őznyelvecske" ami bizony.....kaki!! De biztosan jó ízű.......kinek a pap...kinek a papkaki, vagy a pappisi!! Nekünk van bidénk amúgy. ( tudom bidet-nek kell írni....mielőtt valaki kioktatna)
19/25 anonim válasza:
Régi 'seggnyaló' vagyok, és már nem vagyok fiatalon (nagyon nem).... És elfogadom hogy tökéletesen tisztára a lehetetlenség kitisztítani, de mégis itt vagyok szerintem nem kaphattam semmiféle fertőzés lett betegséget (az
20/25 anonim válasza:
Véletlen ment az írás félkészen, folyt.
az 'agy bajomat' talán nem ettől eredeztetem.... Úgy értem nem ezen módon való megfertőződés től.... bár átvitt értelemben nem zárom ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!