Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex nő, férfival kapcsolatban?
Biszex lány vagyok, barátom van több, mint egy éve. Nőkkel barátságon túl sosem volt kapcsolatom, férfiak közül is a párom az eddigi egyetlen partnerem. Szeretjük egymást, jó csapat vagyunk együtt, mindkettőnk számára jó és kielégítő a szex. Viszont nem tud róla, hogy a nőkhöz is vonzódom. Nem tartottam fontosnak beszámolni a dologról tekintve, hogy sosem volt kapcsolatom nővel és ha jól mennek köztünk a dolgok, akkor nem is tervezek. Az utóbbi időben viszont többször fantáziálok nőkről, időnként nőkkel (néha egy bizonyos nővel) történő szexről álmodok, vannak időszakok (egy-két napok), amikor ezek a gondolatok jobban izgatnak, mint a barátom. Így is szeretem és élvezem vele a szexet és ő sem kifogásolhat semmit a részemről, de a fantáziáim és az álmaim ilyenkor jobban izgatnak. Az 100%-ig biztos, hogy nem tervezem kiélni ezeket a vágyakat, ameddig együtt vagyunk (hosszú távra tervezünk), mert nem szeretnék emiatt feladni egy egyébként teljesen jó kapcsolatot.
Szóval a kérdés, hogy ez csak egy ilyen "időszak", vagy lehetséges, hogy elkezdett bennem "átfordulni" valami? Előfordult-e már veletek hasonló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!