Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex lányok, nektek férfival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Summer2 kérdése:

Biszex lányok, nektek férfival van kapcsolatotok? Ha igen nem hiányzik csaj, vagy a pasitoknak bevalltátok hogy biszexek vagytok?

Figyelt kérdés
2020. szept. 21. 17:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, pasival van kapcsolatom. Tud a dologról és szerencsére lazán kezeli a dolgot, így néha belefér lánnyal is. Ha nem így lenne igazán hiányozna lánnyal
2020. szept. 21. 17:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Közepesen erős a vágy, elő-előjön, de egyenlőre nem akartam még. A pasim megértő, normális, nyitott (mondjuk egy zárkózott konzervatívval nem is jöttünk volna össze), azt mondta nem zárkózik el tőle ha előtte megbeszéljük.
2020. szept. 21. 18:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Bevalltam de a megcsalás az megcsalás. Nagyon hiányznak a lányok, nem tudom meddig bírom még.
2020. szept. 21. 18:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen tud róla, nem zavarja. Érzelmileg nem tudok lányok hoz kötődni, de a szexuális dolgok izgatnak.
2020. szept. 22. 00:44
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is pasival vagyok. Lányokkal nem is tudnék a szexuális tevékenységeknél többet elképzelni.

Mivel párom is biszex, így tökéletesen megérti, hogy vannak vágyaim, amelyeket nem tudok vele megélni, így néha kalandozunk. Imádjuk utána egymás történeteit hallgatni...

21L

2020. szept. 22. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!