Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék közelebb kerülni hozzá?(lány-lány kapcsolat)
Már elég rég óta barátok vagyunk,az utóbbi időben mégtöbbet beszélünk.
Fogalmam sincs milyen módon tudnék hozzá közelebb kerülni.A nyáron megyünk mind a ketten ugyanarra a koncertekre és megbeszéltük hogy majd találkozunk,még azon kívül is egy néhány napig ott leszek nála.Néhány hónapja volt kapcsolata egy transzneművel,a szakításuk után is nekem öntötte ki a lelkét,próbálná elengedni de nagyon hiányzik neki.Szeretnék minél többet megtudni róla,tudunk komolyan beszélgetni és a stílusunk is megegyezik.Eléggé kiszámíthatatlan lány, goth stílusa van ami magára a személyisegére is utal néha.Kell neki idő míg igazán közel enged valakit magához.Még nem találkozunk személyesen de ahogy írtam majd fogunk.Ilyen kis apróbb dolgokat tudok róla hogy mik a kedvenc dolgai de hogy mik lennének az elvárásai egy párkapcsolatban az nem.Nincsen ideálja neki aztán mindegy mert akibe beleszeret abba beleszeret és utána foggal,körömmel ragaszkodik és nagyon tudja szeretni azt a személyt.Én magamat nem tartom igazán nyugodt embernek,sokat stresszelek és az utóbbi időben eléggé megváltoztam a sok bántalmazás miatt is.De úgy érzem illünk egymáshoz és jó kapcsolatunk lenne,nem tudok senkitől sem tanácsot kérni mert nincsenek igazán barátaim szó szerint csak egy két ember.A komoly válaszokat előre is köszönöm
legyél vele minél többet együtt,beszélgessetek,csináljatok szupi programokat....aztán csak össze melegedtek :)
Ha ő is akarja ugyis jön minden ahogy kell :)
sok sikert
Szívszorító a történeted. Örülök hogy leírtad, nem igazán tudom elképzelni milyen amikor senkihez nem fordulhatsz, remélem hamar jobb közegben találod magad!
A legfőbb dolog hogy ne várj tőle megváltást. Nekem legalábbis ez a legnehezebb amikor valaki megtetszik, hogy ne várjam tőle a világ minden boldogságát, az összes problémám megoldódását egy csapásra a szerelmünkkel. Ez az elvárás nagyon alattomosan kerít a hatalmába és ellehetetleníti bármilyen emberi viszony kialakulását. Másfelől, a saját boldogságunk és lelki állapotunk nem a másik felelőssége, igazságtalan lenne elvárni egy kedves érdeklődőtől hogy kiváltsa a jegyünk a paradicsomba. Ezen felül, ha boldogságot remélve rongyolunk bele a kapcsolatba akkor nem is látjuk a másik embert. Nem lesz módunk valóban megismerni mert folyamatosan elhatalmasodik boldogságunk elvesztésének félelme ezért mindent amit teszünk vagy mondunk annak függvényében tesszük hogy szerintünk az magunk mellett tartja az illetőt vagy el ilyeszti.
Azért részletezem ezt ennyire mert szerintem igazából ez az egy dolog van ami mérgez bármilyen viszonyt két ember között. Persze hogy szeretnénk boldogok lenni, de ez nem elérhető embertársainkkal ápolt kapcsolatokon keresztül. A boldogság, valódi mély boldogság tényleg csak úgy talál meg ha felhagysz a keresésével. Ezt nem nihil-depressziókémt értem, hogy 'ugyse leszel soha boldog, leszarom akkor' hanem úgy hogy:
'ha azt sem tudom megmondani hogy mi lesz a következő gondolatom, vagy azt se hogy 5 perc múlva hogy érzem magam, mi értelme itt pattogni hogy boldog mikor leszek'
Ehhez a hozzá álláshoz kell lelki muníció és ezért érdemes olvasni az emberi természetről mindenféle irodalmat, szépirodalom, lélektan, pszichoanalízis, Dosztojevszkij, filmek. Tényleg nem sznobizmusból írom, de annyi rengeteg átélhető, felvilágosító példa elérhető az emberi termézzetről, az információ jelen korában nagy ziccert hagyunk ki ha csak a moslékot zabáljuk.
Tehát érdemes önreflexiót gyakorolni. A Szabó Pétert kerüld el, igyen hozzá juthatsz példátlan szövegekhez páratlan íróktól, minden amire a Szabó Péterek gondolni tudnak már le lett írva.
Egy nagyon szuper elgondolkodtató magyar kortárs youtube csatorna például a Retroshock, Antifaces(videók).
Figyelj arra hogy milyen információt veszel magadhoz, ezek nagyon könnyen elérhetőek és nagyon hasznosak, legritkább.
Remélem legalább 1 szó a hasznodra válik a sok emészthetetlen maszlagból!
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!