Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Aki volt már arab (nem feltétlen muzulmán) lánnyal (akár kapcsolatban, akár alkalmi), hogy lehet velük összejönni, mire kell figyelni, mit tanácsoltok? Vagy ugyanúgy megy, mint bárki mással?
Figyelt kérdés
2021. dec. 25. 14:19
1/6 anonim válasza:
Eléggé vallásosok és babonásak, mindamellett már házasság előtti "heteró" szexért is kitagadják őket a családból, a homoszexuális életmód meg egyenesen főbűnnek számít, finoman szólva eléggé korlátozottak az ismerkedési lehetőségek.
2/6 anonim válasza:
Attól függ milyen család. Van ott is vaskalapos, és van lazább is.
Mondjuk Magyarországon nincs túl nagy arab etnikumú közösség jelen, szóval annak az esélye hogy kifogj egy olyan lányt aki érdeklődik is, kb minimális.
Esetleg ha nyugatabbra költöznél, lehet több esélyed ilyesmire.
3/6 anonim válasza:
Szepek az arab nők, de valoban ott annyira eros a vallasi kultura.
Szerintem nagyon minimalis az esely hogy talalsz.
Max tarskereson.
En egy neger lanyt szeretnek, de en arra se latok eselyt max Amerikaban :D
4/6 anonim válasza:
Volt, egy iráni csajja alkalmi.
Nem volt jó, borzasztó durva volt, nekem nem jött át.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Hogy érted, hogy durva?
2022. jan. 11. 15:25
6/6 anonim válasza:
Nagyon eröszakos volt, le akart fogni, meg ilyen nagyon maszkulin vibeokkal irányítani. Olyan szenvtelen volt az egész, nekem nem jött be :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!