Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért változtak meg az érzései...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért változtak meg az érzéseim iránta?

Figyelt kérdés
Van egy kolléganőm akit nagy szrkavaronak tartanak odabenn és én se voltam épp odáig érte, mégis mostanában valahogy vonzza a figyelmemet. Talán mert birom a humorát és a szemeiben valahogy teljesen mást látok, mint ahogy viselkedik. De mégis miért kezdtem érezni iranta bármit is mikor eddig egyáltalán semmit sem? Voltatok már hasonlóan valaha?
2021. dec. 21. 15:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Sokszor volt, hogy utáltam valakit (főleg nőket), aztán idővel rájöttem, hogy azt nem utálat volt. Inkább csak mérges voltam, mert nem lehettem vele, vagy túlságosan vonzottak a belső tulajdonságai vagy éppen ő nem foglalkozott velem..
2021. dec. 21. 15:50
 2/4 anonim ***** válasza:
38%
Nem kötekedésből, de ez miért Leszbikusság kategória?
2021. dec. 21. 16:21
 3/4 A kérdező kommentje:
2# Hát mert nő vagyok és akiről a kérdés szól az is. De igazából simán elférne más kategóriában is🤷‍♀️
2021. dec. 21. 16:41
 4/4 *Felhasználói név ***** válasza:
54%

Mindig is tetszett, csak mások véleménye miatt nem engedtél a gondolataidnak, volt már velem is

24

2021. dec. 26. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!