Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Férfivel vagyok párkapcsolatba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfivel vagyok párkapcsolatban, de egyáltalán nem élvezem a szexet. Leszbikus lennék? Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Mint ahogy fentebb is olvasható, a szexuális életem nem épp rózsás. Nagyon szeretem a párom, de egyszerűen a szexben nem tudok elmenni, azt várom, hogy végezzen. Ugyanakkor az érzelmi kapcsolat miatt nem tudom, mit tegyek - minden más stimmel a barátommal: végtelenül kedves, és jobban nem is passzolhatnánk.

Megszakadna a szívem, ha szakítanék vele, hiányozna mint lelki társ, a humora, a személyisége stb. Viszont ez a mostani mégis tarthatatlan állapot szerintem.

Anno pont itt a gyakorin olvastam, hogy ha nem tudjuk, melyik nemhez vonzódunk (és én bizonytalan is voltam), kísérletezzünk. Ezt is tettem, tinderen mindkét nemet kerestem. A párom is ott találtam. Akkoriban viszont még nem gondoltam bele, hogy ez a kétes helyzet is lehet a vége.

Ha szakítanék vele, lányoknál próbálkoznék de ejj... nagyon nehéz ez az egész.

Volt már valaki hasonló helyzetben? Ti mit tettetek? Szerintetek megéri szakítani?

(Ha esetleg van itt olyan nő, aki férfival járt korábban, de most nővel van, annak pláne kíváncsi lennék a tapasztalataira.)

2021. dec. 18. 21:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Probaltad megbeszélni vele hogy mi nem jo? En leszbikus vagyok, nem igazan vonzottak soha a férfiak, mármint olyan értelemben hogy sosem tudtam volna szeretni egyiket se, akkor dobbentem erre rá am amikor féltékennyé akartak tenni de igazabol nem nagyon izgatott a dolog a mit csinal. Lehet h erzelmileg te a ferfiakhoz húzol, szexualisan meg a lányokhoz. Tedd fel magadnak a megfelelő kérdéseket mint pl hogy tudnal e szeretni lányt?

Meg nem utolsó sorba probalj meg beszélni a pasiddal h mi vonz h lehetne jobb a szex, én azt gondolom h erről beszelni kell. 24/L

2021. dec. 21. 10:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!