Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok/biszexek, ti ha alkalmi szexben vesztek részt, csak csinálni szeretitek a másiknak vagy csak fogadni? Vagy esetleg mindkettőt?
Figyelt kérdés
Azért érdekel, mert én azt tapasztaltam, amikor ilyenben volt részem, hogy legtöbben csak adni akartak, fogadni nem igazán. Arra gondolok, hogy lehet sokan úgy vannak vele, hogy fogadni a dolgokat már átmegy egy bizonyos intimitás határon.
Szerintetek sokan vannak így ezzel?
2021. dec. 15. 18:04
11/16 anonim válasza:
Én sokat gondolkodtam rajta,mivel még nem volt,de szerintem az elején,ha engedi,megpróbálnék adni,mivel akkor még én is fel vagyok izgulva és nem megyek át önzőbe,vagy megy el a ,,kedvem",tehát ugyanúgy 100%ot kapna,nem kevesebbet és biztos hosszabb ideig is tartana. De mindenképpen akarnék adni,és talán mindenképpen kapni is,ha nagyon bejön a személy.
14/16 anonim válasza:
Minnél jobb neki,annál jobb nekem. Adni-kapni! 😀
16/16 Kilincs válasza:
Nagyon be tud inditani,mikor latom,hogy a partnernek jo (adok), es ez nyilvan engem sem hagy hidegen, szeretem,ha utana en is kaphatok... :) utana ujra kezdhetjuk a kort :P
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!