Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok/biszexek, ti ha alkalmi szexben vesztek részt, csak csinálni szeretitek a másiknak vagy csak fogadni? Vagy esetleg mindkettőt?
Figyelt kérdés
Azért érdekel, mert én azt tapasztaltam, amikor ilyenben volt részem, hogy legtöbben csak adni akartak, fogadni nem igazán. Arra gondolok, hogy lehet sokan úgy vannak vele, hogy fogadni a dolgokat már átmegy egy bizonyos intimitás határon.
Szerintetek sokan vannak így ezzel?
2021. dec. 15. 18:04
1/16 anonim válasza:
Én kapni szeretek, akár mennyire is önzőség.
2/16 anonim válasza:
Jobban szeretek adni, de kapni is jo nyilvan
3/16 anonim válasza:
Nekem nagyon függ a lány személyiségétől. Volt, akitől csak azt akartam, hogy engem elégítsen ki és megkaptam, meg volt, aki a szemembe mondta, hogy ő önző az ágyban és meg is kapott tőlem mindent, amit akart, viszonzás nélkül.
4/16 anonim válasza:
Egyetlen kapcsolatom volt lánnyal, ott inkább kaptam.
7/16 anonim válasza:
Nálam úgy ment ahogy te írtad adni jobban szerettem, fogadni inkább csak a fele ha jól esett
Aztan ahogy elszállt köztünk a bizalom ha az alkalomra került a sor én adtam az ő kezét oztonossen leutottem. Persze ez nem biztos h meg ide tartozik, de gondoltam le írom.
Viszont ha kiegyensúlyozott hosszú, nyugodt kapcsolatba kerültünk volna, lehet h egálba került volna, nem tartom kizártnak.
8/16 anonim válasza:
Helyzettől és személytől függ, és lehet hogy pofátlanul önzőségnek hangzik, de én is inkább kapni szeretek,vagy is szeretnék...(már)
9/16 anonim válasza:
Ha tényleg a zsánerem akkor látni akarom ahogy élvezi. Amúgy pedig kapni szeretem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!