Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, ti hogyan nyaltok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogyan nyaltok?

Figyelt kérdés

Van egy bejáratott technikátok vagy partnertől függően mindig máshogy nyaltok?

Az is érdekelne, hogy mi a menete egy nyalásnak nálatok?

Lehet hülyén hangzanak ezek a kérdések, csak magányos vagyok, aztán kipattant a fejemből.

26/L

2021. dec. 9. 20:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%

van egy kb.-i "stilusom", de a hangulathoz meg a szemelyhez is nyilván alakitani kell az intenzitast, hogy milyen hamar esik neki az ember a masiknak, szóval tök jogos kérdés, nekem él egy elképzelés a fejemben hogy szerintem hogy lehetne, aztán a reakciokbol és visszajelzesekbol alakítom a dolgokat :D

remélem kb. hasonló valaszra számítottal, bocsi ha mégse :D

2021. dec. 9. 20:47
 2/11 A kérdező kommentje:

1. válaszolónak: Kb ilyesmire, igen. Köszi!

Bár kiváncsi lennék az elképzelésre is, ami a fejedben él. Persze tökre megértem, ha ezt nem akarod itt megosztani.

Nekem is van egyébként egy elképzelésem, fantáziám a dologról, de sajnos olyan kevés lánnyal volt eddig dolgom, hogy nem tettem szert még elég tapasztalatra, hogy le tudjam írni, hogyan "szoktam".

2021. dec. 9. 20:58
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
Leírom a japán hiragana és katakana ABC összes írásjegyét a nyelvemmel. Ha nagyon hosszúra akarom nyújtani, a koreai hangeult is.
2021. dec. 9. 21:14
 4/11 anonim ***** válasza:
85%
"Egyet jobbra,kettőt balra..." :D
2021. dec. 9. 22:25
 5/11 anonim ***** válasza:
75%

4.

Csak miután letépted róla a ruhát, és toltál egy kicsi malumát.

2021. dec. 9. 22:27
 6/11 anonim ***** válasza:
72%

😂

Nem akartam elviccelni amúgy,de kikívánkozott :D

2021. dec. 9. 22:54
 7/11 anonim ***** válasza:
93%
#1 vagyok, egy pro tipp, aki még nem próbálta volna, érdemes elszopogatni egy jégkockát nyalás előtt, és úgy kenyeztetni a masikat ;) egészen más élmény :D
2021. dec. 9. 23:00
 8/11 anonim ***** válasza:
95%

6.

Ugyan, ez az oldal sármja :D

7.

Uhh,köszi a tippet ^^

2021. dec. 10. 00:50
 9/11 anonim ***** válasza:
94%
7-esnek: miért? Lehet én vagyok a hülye, de mitől más?
2021. dec. 11. 23:54
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
#9 1-es és 7-es vagyok, hát nyilván az szopogassa el, aki nyal, nem az akit nyalnak, remélem ez egyértelmű :D alapvetően meleg, testhőmérsékletu a szád/nyelved, ajkaid, stb. de a jégtől lehűl, biztos ért már hozzád úgy valaki, hogy hideg volt a keze, na ez is olyan, csak a száddal :) persze nem szabad elkapkodni, ne legyen hirtelen kellemetlenül hideg odalent, de egészen más érzés igy, mint simán, aztán kis idővel úgyis visszamelegszik minden, de próbáljátok ki, csak ajanlani tudom :) egy próbát megér, max valakinek mégse jön be :D
2021. dec. 13. 01:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!