Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szívessen nyaltok férfi popsit?
Figyelt kérdés
2018. okt. 24. 23:33
1/18 anonim válasza:
Na erre en is kivancsi vagyok mert nekem meg nem csinalta egy lany sem...
3/18 anonim válasza:
Amugy vágynak erre a pasik? Nem próbáltam de ha úgy alakulna talán...
4/18 anonim válasza:
Csak úgy, magától kevés lány teszi meg, de én minden lánynak csinálom, és van, aki viszonozza. :)
6/18 anonim válasza:
Nem, ha kérné a párom akkor sem.
7/18 anonim válasza:
Fuj nem , undorito. Ha kérnének rà se tenném.
20/N
8/18 anonim válasza:
Szivesen 1 s ! Mi ez a szivessen? 😣
9/18 anonim válasza:
Nem.
Komolyan... én azt hittem, hogy előnyben vagyok, mert szeretek szopni. Erre kiderül, hogy inkább nyalnom kellene :"D
10/18 anonim válasza:
Nálunk rendszeresen persze alapvető higiéniai feltételek mellett kérdés nélkül ki nyalja barátnőm utána még a közös dildónk is előkerül nincs is jobb mikor izgat itt is ott is!! Ők az igazi ISTENNŐK! Csak sima szop@sba nincs nagy előnye nálam a nőknek!! SZERETEM mikor nyitottak! 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!