Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A párotok nyitott/tárt/zárt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párotok nyitott/tárt/zárt ablaknál szeret aludni? Eltér-e a tiétektől ez a szokása?

Figyelt kérdés

Ez fura kérdésnek tűnhet,de én most megint -2 foknál muszáj vagyok kitárni az ablakot itthon (suli miatt máshol is alszok,és ott meg simán zárt ablak,de kisebb is a szoba),és végig úgy alszom,persze betakarózva,de poénból eszembe jutott,hogy majd emiatt nem lesz barátnőm sokáig😂 (csak beleegyezéssel nyitnám akkor ki)

Kíváncsi vagyok,hogy kinek mi a szokása,főleg kapcsolatban lévőknél,hogy ezt hogy oldjátok meg?

2021. dec. 4. 09:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi szerencsére egyezünk ebben. Én vagyok inkább az ablakot kitárós típus. Páromnak ált. nincs ezzel problémája, de mikor fázik, akkor elviselem, hogy be van csukva. :D
2021. dec. 4. 17:11
 2/7 *Felhasználói név ***** válasza:
100%
Ha sötétíteni lehet, akkor nekem mindegy :D Csak világos ne legyen és kutyaugatás
2021. dec. 4. 17:12
 3/7 A kérdező kommentje:

A világosságot és az állathangokat meg egyéb (fűrész stb) én sem viselem jól,mert felébredek rá😂

De ez mindenképp jó,hogy igy egyeztek,mert szülőkre tekintve sokszor volt,hogy ilyen ellentét miatt az egyik nem jól aludt adott éjjel

2021. dec. 4. 19:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Huh hát jó hogy kitárod és kicsit szellőztetsz, engem közbe fel is melegithetsz, de hogy úgy alugyunk is? Hát én tuti megfázok. Mi lesz akkor velem? 🥶🥶😭
2021. dec. 10. 19:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez is benne van a nyitott ablak szépségében, hogy nem csak levegőt kapsz, de a párod egész este hozzádbújik. Radiátornak hív ilyenkor. :D

#1-es voltam.

2021. dec. 11. 18:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ablak ide vagy oda, kéne nekem is egy ilyen radiátor. 😁
2021. dec. 11. 23:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Ebben egyetért szerintem mindenki,akinek nincs ilyen radiátora😌
2021. dec. 13. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!