Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Husis/kövér leszbikusok, akik szexpartnert szeretnétek! Volt már, vagy nem is meritek keresni, így nem is tudjätok, hogy lenne rá jelentkező?
(kérdésben lévő "tudjátok" szót direkt írtam el, különben nem engedi az oldal kikerülni)
A husisabb, kövér embereket leszbikusság nélkül is sok atrocitás éri. Arra vagyok kíváncsi, hogy ilyen testalkattal ki tudjátok élni kölcsönösen valakivel a testi vágyakat, amíg nincs párkapcsolat és nincs ódzkodás egy szexpartnertől, vagy el sem tudjátok ezt képzelni, esetleg csalódás csalódás hátán, mert nincs hozzá ember?
Attól függ mit nevezünk kövérnek... Vegyünk egy 167 cm-es átlagos testmagasságot.Nem mindegy, hogy a nő 80-85 kg vagy mondjuk 100 körüli!
A 80-85 kg-os nő bejön, ha csak hason és csípőn van rajta mit fogni, de a combja vékony, a popsija kicsi.Ez nagyon bejön, de egyébként nem.
Én közelebb vagyok a 70 kg-hoz, mint a 60-hoz egyébként, és átlagos magasságom van.
26N
Nekem 84 kg-val kész körte alkatom van... Nagyon nagy fenékkel és nagy combokkal ver a sors, de így is van/volt alkalmam szexpartnert találni, mert relatív aranyos arcom van.
A párkapcsolat az már más kérdés :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!