Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak anyáskodik felettem, vagy vonzódik hozzám?
Vannak ilyen emberek, akik szeretik a másikat fogdosni. Nekik ez úgy alapból, gyári beállítás szerint jön. Közben észre sem veszik, hogy ez a fogdosott embernek kellemetlen.
Az lehet, hogy barátként kezel, vagy ilyesmi, de nem gondolnám, hogy "olyan" barátként.
Amúgy meg, ha akarna tőled valami komolyabbat, akkor azt már kicsit határozottabban jelezte volna feléd... :,D
19:58
Szerintem konkrétan mondd meg neki, hogy neked ő bejön!Ennél biztosabbat nem fogsz megtudni, mint, amit majd ezután tesz/mond!De fogadok utána nem fog ilyet (se) csinálni, mint, amit a kérdésben leírtál!Persze ki tudja...nekem sem lehet mindenben igazam.De igen csak meglepne, ha a jó ismerősei előtt megfogta volna a kezed, amikor férje is van, ha valóban vonzódna hozzád!!
14:53-nak szerintem igaza van...
Második voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!