Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Másra is ilyen hatással van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másra is ilyen hatással van?

Figyelt kérdés

Azt leszögezném, hogy tudom, nem minden ember egyforma...

De veletek is előfordult már, hogy egy átlagos beszédhangban érződő erotikusság/bujaság miatt éreztetek szexuális vonzalmat?

Nyilván sokat dob a kisugárzáson, csak kíváncsiság. :D

Például Güler Handi:

[link]

vagy Wossala Rozina:

[link]

2021. nov. 29. 10:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Rozina az nagyon hmmm :3
2021. nov. 29. 11:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Elöfordult, de nem ezekkel a hangokkal (pedig mindkettöt hallottam már).
2021. nov. 29. 11:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Random nők hangja nem, de a szerelmemnél ugyanez van.Pluszban erősíti az iránta érzett vonzalmam a hangja is!Nagyon tetszik a hangja, szerintem nagyon szexi!De sajnos nem vagyunk együtt, éy régen hallottam utoljára...
2021. nov. 29. 11:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy fura élményem, amit azelőtt még nem tapasztaltam. Most home office-ban sok meetingünk van britekkel, ilyenkor behív az egész csapat, főleg a főnököm beszél. Feltűnt, hogy neki elég erotikus hangja van, ha angolul beszél, szinte felizgultam rá. Ha magyarul beszél, egyáltalán nem váltja ki belőlem ezt a hatást, meg külsőre sem az esetem a csaj, de ha angolul beszél, azt élmény hallgatni :D
2021. nov. 29. 19:18
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Engem pl a lassú suttogás simán beindítana,de akkor filmet említek,ahol bár jól néztek ki a szereplők,de inkább a nyelvhez tartozó hang volt az izgató: A múmiában,amikor a 2 fekete hajú,egyiptomi nyelven egymással beszéltek,miközben harckészültségben voltak😂

De alapvetően nekem azért személyesen a külső is kell. Az én hangom pl valamiért eddig tetszett azoknak,akiknek hangüzit küldtem,vagy azt mondta aranyos,vagy hogy beindítja,vagy hogy nagyon jó,de semmi különleges nincs benne,sőt. De ebből tapasztalva is számít a hang,én is szeretem hallgatni,ha nem is személyesen vagyunk,mert lehet rajta változtatgatni,éppen amilyen kedvünk van,vagy célunk.😌

2021. nov. 29. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!