Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus nők, lányok, akiknek spriccelős strap-onjuk van!?
Nagy mocsokkal jár a használata? Bevált az ágyban?
Páromat szeretném egy ilyen termékkel meglepni majd, mivel szereti ha én dugom őt(inkább pánszexek vagyunk mindketten, de értelemszerűen nőneműek). Gondoltam feldobnánk fele az aktust, ha tényleg "elmennék" benne, és nem csak a használt síkosító folyna ki belőle 😅
22:31
Te már csak tudod kanos pasika.
Ha lenne párom én is sokszor használnék strapless strapont a nőmmel. ;) Üdv: egy leszbikus
1#
Inkább az az érdekes,hogy jobban tudod vagyis inkább akarod tudni,hogy ki mit használ,vagy épp nem,és hol.
Megnyugtatásképp,Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Ha lenne párom,és még feküdne is neki az ilyesmi,hát Én éjjel-nappal...
Ez a 40 milkás kérdés...
Nem könnyű manapság olyat társat találni,akivel esetlegesen hosszú/hosszabb távra lehet tervezni,aki nem a külsőségeken szőröz hanem elfogad és szeret úgy,ahogy vagy...illetve a legtöbb dologban kompatibilisek vagytok...
Én is nagyon élném ezeket,dehát ezt dobta a gép.
#3 voltam.
#3 hány éves vagy? Csak mert már kíváncsivá tettél, tetszik ez a hozzáállás
#3-as vagyok.
Tippelj:D De ha gondolod,dobj üzit :D (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!