Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdezőnek: Az a baj az incelulekkel, hogy ilyen nőkről álmodoznak, miközben ők maguk 40 kilós, fogatlan gyári munkások. Aki a saját szintjén keres azok mind találnak, és megnősülnek, gyereket csinálnak. Csak azok álmodoznak, akikbek az illreálisnál is illreálisabbak az elvárásaik a nők felé.
Ha pl.te is ahelyett, hogy 1 millió követős műmellű plázapiccseket meg énekesnőket bámulsz és linkelgetsz tök feleslegesen a leszbikus kategóriába, inkább elkezdenél ismerkedni hozzádvaló nőkkel, pl.a szomszédból vagy a munkahelyedről (de nem szalagmunkásként vagy takarítóként az üzletasszonyokra hajtva, hanem veled egyenrangúakkal), akkor már réga saját életedet élnéd otthon a családoddal. Szerintem jobb egy csúnyább növel kefélni, mint a gép előtt arra verni hogy mit írnak arctalan és névtelen leszbikusok számukra szintúgy elérhetetlen celebre.
Tudom, veled a csúnya nők se állnak szóba, hát akkor a viselkedéseden is csiszolni kell.
Szerintem szép lány, de megnéznék csak 1 olyan lépet ami nem így készült, mert ugye ezek profi fotók sminkkel. Olyat szeretnék ahol nincs smink, tehát natúr a csaj. De mondom külsőt nézve oké.
Belsőleg meg ki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!