Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus és biszex lányok, szerintetek fura szexuális fantázia az, hogy azt képzelem férfi nemi szervem van és azzal kényesztetek egy nőt?
Egyébként leszbikus vagyok, ha ez még nem esett volna le mindenkinek.
Csak arra lennék kiváncsi, hogy nagyon fura-e ez, másnak is van ilyen fantáziája? Nyilván ez csak egy fantázia, nem érzem magam férfinak.
Nem bacogatásból, de szvsz elég transz dolog, én a helyedben tuti elgondolkoznék ezen.
Pl hogy pontosan mit jelent neked a férfi vagy a női szerep, vagy esetleg valami azon túl, tényleg azonosulsz-e ezzel, vagy csak azt teszed ami megszokott és a kényelmes?
Én arról ábrándozom milyen lenne ha egy nőnek aki finom és puha. Neki lenne egy olyan cerkaja,amivel tudna kényeztetni, golyók nélkül, és annak helyen lenne a női nemi szerv. Igy egyszerre lehetne több élvezet is.
Én szívesen adnék így, hisz így érezném őt is, nem is csuszkalna el, igen egyszer csatoltam már ilyet fel...
De kapni is kapnék szívesen így nőtöl. Olyan orgazmus lenne. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!