Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lehetne változtatni, te lennél hetero?
Nem és sosem akartam hetero lenni, egyszerűen olyan a személyiségem, hogy nem érdekelnek az ilyesfjata társadalmi nyomások. Számomra nevetséges az a gondolat, hogy hetero legyek, ha hetero lennék, az nem is én lennék.
Én egyszer megkérdeztem egy hetero pasit, hogy ha választhatna, akkor lenne-e inkább biszex abban az esetben, ha lehetséges lenne az, hogy két férfinak gyereke legyen biológiailag plusz társadalmilag is teljesen elfogadott lenne a dolog. A válasza az volt, hogy nem, akkor sem lenne biszex. Ami érthető, hiszen aki hetero, annak ez az identitásának része, nem vágyik arra, hogy biszex legyen, hiszen nem hogy nem vágyik a dologra, de el sem tudja képzelni a dolgot, teljesen taszítónak és nevetségesnek hat a gondolat.
Aki hetero akarna lenni, annak olyan személyisége van, hogy nagyon érdekli a társadalom, a barátok, a család véleménye, a körülötte lévő emberektől szedi össze a személyes értékeit, nem pedig önmagától belülről. Én egyszerűen sosem voltam ilyen, amikor rájöttem, hogy leszbikus vagyok, azonnal elfogadtam, mert tudtam, hogy nem velem van baj, hanem azokkal, akiknek ezzel baja van.
"amikor rájöttem, hogy leszbikus vagyok, azonnal elfogadtam, mert tudtam, hogy nem velem van baj, hanem azokkal, akiknek ezzel baja van"
Röviden és tömören: igazad van.
Belegondolni is fura, hogy az milyen lenne, valószínűleg csomó minden másképp alakul, így nem változtatnék semmin.
Mondjuk ha azt kérdezted volna, lennék-e hosszú combú néger nő, akkor már más lenne a válaszom :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!