Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ha lehetne változtatni, te...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lehetne változtatni, te lennél hetero?

Figyelt kérdés
2021. okt. 29. 17:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%

igen

Borzasztó az életem... 3 éve kezdtem el teljesen elfogadni,hogy a lányok is, vagyis inkább csak a lányok érdekelnek. Próbáltam ismerkedni,nyitni nők felé. Mindig falba ütköztem.. Most már eljött a mélypont... és tényleg jobb lenne heteró lenni és normális kapcsolatban lenni... 29 évesen csak szenvedek... nem jutok semerre kapcsolat terén. Hiába voltam pozitív hiába minden... ha folyamatosan az ember csak a pofonokat kapja.. besokall. Mellesleg full homófób a családom, a kolléganőm aki egyben a főnököm is..

2021. okt. 29. 18:01
 2/13 anonim ***** válasza:
21%
#1: és most már biztosan teljesen a lányok felé fordulsz?
2021. okt. 29. 21:07
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Nem vonzanak a férfiak, és nem is akarom hogy vonzzanak.

2021. okt. 29. 21:32
 4/13 anonim ***** válasza:
97%

2!

Igen, jartam pasikkal. Kettonel volt tobb is. Ereztrm vonzalmat. Csak ferfiak iranyaban nagyon nehezen alakul ki.

Lanyok fele konnyebben, most mar 3 eve fixen csak lanyokkal ismerkedek, probalkozok.. Nulla sikerrel :/ heterokba futok bele mindig.

2021. okt. 30. 08:18
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 4-es. Ó, ha tudnád, hogy hányan nem találnak normális pár évekig. Én pl bi vagyok, de 6 év volt a leghosszabb két kapcsolat között, ami eltelt egyedül. Pedig papíron dupla annyi esélyem lenne, nem igaz? És még állítólag jól is nézek ki :D

Nem szabad megzuhanni. Én azt javaslom, hogy ne akarj mindenáron párt keresni. Használd ki az időt, amíg egyedül vagy, csinálj olyan dolgokat, amiket szeretsz, próbálj ki újakat, járj sokat emberek közé, keress olyan hobbikat, ahol találkozhatsz emberekkel. Előbb-utóbb belebotlasz valakibe. De ha addigra megsavanyodsz, senki nem fog szóba állni veled. Legalább is magamból kiindulva, én a pozitív embereket szeretem. Barátkozni se szívesen barátkoznék olyannal, aki azt mondja magáról, hogy borzasztó az élete, főleg ilyen apróság miatt.

2021. okt. 30. 08:35
 6/13 anonim ***** válasza:
89%
Én úgy lennék heteró hogy pasi vagyok. Úgy hogy nőként legyek pasival... Számomra elképzelhetetlen.
2021. okt. 30. 09:07
 7/13 anonim ***** válasza:
igen, utálom magam így, jobb lenne heteró nőnek vagy férfinek lenni szerintem
2021. okt. 30. 09:33
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ma már nem, egy időben nagyon szerettem volna hetero lenni, de hát nem jött össze.
2021. okt. 30. 10:31
 9/13 anonim ***** válasza:

5ös!

Nem keresek gorcsosen part, sajnos. 3 ev alatt 5 no kerult kepbe csak es ok is csak veletlenul. Szoval nem akarok minden aron part. De most az utolso nonel mindegyiknel tobb eselyt lattam, de ki koltozik kulfoldre munka miatt. Nem fog vissza jonni. Igy off. Miatta most nagyon megzuhantam.

2021. okt. 30. 15:56
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Pfff nem
2021. okt. 31. 16:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!