Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Más is ilyen szerencsétlen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is ilyen szerencsétlen párkeresés terén? Kezdem elengedni a reményt, hogy barátnőt is találjak egyszer.

Figyelt kérdés

Leszbikusként ismerkedni valami borzalom. 21 éves vagyok, 16 éves korom óta tudom, hogy 100%-ig a lányokat szeretem. Azóta próbáltam ismerkedni a valóságban a legkevesebb sikerrel, mert mindig a heterókkal hozott össze a sors. Aztán társkeresőkön, amik olyan kihaltak, hogy az egyik feldobta az egyik barátnőmet is még 2018-ból, az akkori képeivel (azóta már eljegyezték, hogy mégironikusabb legyen). Ott volt a tinder, ami egy időben még sikeresnek is bizonyult, mert sok lánnyal matcheltem, de azok közül is csak eggyel jutottam arra a szintre, hogy találkozzak, és abból se lett semmi végül. Ma már a tinderemnek nincs sok értelme. Vagy matcheltem az összes lánnyal a közelemben, és nem írtak vissza egy idő után, vagy ugyanazokat a heterókat/barátkereső csajokat dobálja ki újra meg újra akiket balra húztam eleve.

Már azon a szinten tartok, hogy tényleg mindegy mit szeretne a másik fél, egyéjszakásat vagy komoly kapcsolatot, én mindenben benne lennék, csak lány legyen. A kérdésemmel pontosan nem tudom mit akarok, talán megnyugtatást, hogy másnak is ilyen nehezen indult be az élete párkapcsolat terén, mert mikor belegondolok, hogy mennyire rossz így ez az egész, eléggé elkeserít

2021. okt. 22. 22:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Pacsi, nekem is ilyen nehezn megy.
2021. okt. 22. 23:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem vagy egyedül ezzel a dologgal kapcsolatban.
2021. okt. 23. 00:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Kitartás, össze foga az jönni!
2021. okt. 23. 11:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagyon nehezen megy:( Próbálok reménykedni, de egy éve már semmi nincs.
2021. okt. 23. 13:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Ugyanez a felvetés ebben a kérdésben, még a korosztály is stimmel:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__leszbikussag__11..

Itt az a különbség, hogy az OP hosszútávú kapcsolatra utazik elég vehemensen. A válaszok között írnak viszont megnyugtató dolgokat.

2021. okt. 23. 13:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Nálam ugyan ez,csak 29 éves vagyok.

Én inkább próbálok élőben figyelmesebb lenni és meglátni egy nőn ha felkeltettem az érdeklődését.Próbálok nyitott lenni és barátkozó.

Hát eddig ez sem vezetett sikerhez,perdig időnként olyan nők kerülnek a közelembe akiknél azt hinném egyértelmű jelek vannak,de aztán mindig kiderül,hogy heteró az illető.

Nem adom fel, próbálkozok :)

Most is képbe került egy nő,de nem találkoztam,beszélgettem eleget vele. De rajta vagyok az ügyön csak nem egyszerű.

2021. okt. 24. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!