Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok hogy történt nálatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsi30 kérdése:

Lányok hogy történt nálatok az eljegyzés? Hogy kérte meg a barátnőtök a kezeteket?

Figyelt kérdés

2021. szept. 26. 09:31
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam hogy a budiból kérdeztem meg...hanem csak ugy spontán
2021. szept. 26. 16:49
 12/15 anonim ***** válasza:
85%
Én se írtam, hogy te mondtad, csak egy pl. volt. A 8. írt hasonlót.
2021. szept. 26. 16:51
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

#3as Én elég fiatal vagyok még,így leszbikusként jó nem mondom,hogy elítélném a házasságot saját részről,de mindig úgy voltam vele,hogy nem biztos,hogy belemennék,de ez a történeted eléggé megerősített abban,hogy ha tényleg valakivel találkozok,akivel hosszú ideje szeretjük egymást és érzem,hogy tényleg ő,akkor ha ő kérné meg a kezem igent mondanék,de ha nekem kéne,az is biztos megtörténne.

A másik sztori is nagyon tetszik,én is ilyen spontán dolgok híve vagyok leginkább:D

2021. szept. 26. 16:56
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

3. Te is olyan vagy mint az állatok.

Egy helyen aludni, meg enni is. Hányingerek vagytok.

2021. szept. 28. 07:15
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

3.vagyok.

Igen.. mocskos, undorító, visszataszító, perverz, Istentelen blablabla disznók vagyunk.

Szerinted nem kaptunk már meg minden ilyesmit? >.<

Lepereg...

Ettől függetlenül "homofóbgeccivagyokdeazértjöttemolvasgatnialeszbikuskategóriába" drága barátom, kívánok neked is egy olyan személyt aki ennyire szeret és tisztel, mint az enyém!

És az ágybareggelit értékeld úgy tőle, mintha az az utolsó dolog lenne a Földön.

Amúgy meg, majd ha érted is küzdök a műtőben, akkor is legyek hányinger :) majd ha élőben lejátszottuk ezt, akkor folytathatjuk a beszélgetést.

Csocsesz

2021. szept. 28. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!