Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogy történt nálatok az eljegyzés? Hogy kérte meg a barátnőtök a kezeteket?
#3as Én elég fiatal vagyok még,így leszbikusként jó nem mondom,hogy elítélném a házasságot saját részről,de mindig úgy voltam vele,hogy nem biztos,hogy belemennék,de ez a történeted eléggé megerősített abban,hogy ha tényleg valakivel találkozok,akivel hosszú ideje szeretjük egymást és érzem,hogy tényleg ő,akkor ha ő kérné meg a kezem igent mondanék,de ha nekem kéne,az is biztos megtörténne.
A másik sztori is nagyon tetszik,én is ilyen spontán dolgok híve vagyok leginkább:D
3. Te is olyan vagy mint az állatok.
Egy helyen aludni, meg enni is. Hányingerek vagytok.
3.vagyok.
Igen.. mocskos, undorító, visszataszító, perverz, Istentelen blablabla disznók vagyunk.
Szerinted nem kaptunk már meg minden ilyesmit? >.<
Lepereg...
Ettől függetlenül "homofóbgeccivagyokdeazértjöttemolvasgatnialeszbikuskategóriába" drága barátom, kívánok neked is egy olyan személyt aki ennyire szeret és tisztel, mint az enyém!
És az ágybareggelit értékeld úgy tőle, mintha az az utolsó dolog lenne a Földön.
Amúgy meg, majd ha érted is küzdök a műtőben, akkor is legyek hányinger :) majd ha élőben lejátszottuk ezt, akkor folytathatjuk a beszélgetést.
Csocsesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!