Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szörny maradok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szörny maradok?

Figyelt kérdés

Sziasztok 27 èves làny vagyok,eddig fel sem merült bennem hogy màs lennèk,de 2 ève csúnyàn szakítottam a baràtommal ès azóta pokol az èletem.

Kiàbràndultam a pasikból,de volt pàr azutàn akibe tènyleg szerelmes tudtam volna lenni ,most van is baràtom ès amikor lefekszünk egymàssal rà tudok nagyon izgulni,de miota a 2 èves kapcsolatnak vege lett furàn èrzem magam mint ha vonzana a nemem ès mint ha egy màsik ènem akarna kibujni,2 ève elfojtom mert inkàbb meghalnèk mint hogy ferde hajlamu legyek,valaki segítsen megszüntetni ezt. Mit tegyek?

2021. szept. 25. 09:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%

Ezt nem tudod megszüntetni, valószínűleg biszexuális vagy.

Próbáld ki a saját nemeddel is, aztán meglátod. Nincs ebben semmi.

2021. szept. 25. 09:44
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
lehet bisex vagy ezzel mi a gond?
2021. szept. 25. 09:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok meleg/ biszex ilyen homofób az elején, aztán rájön hogy ezzel csak a saját életedet keseríted el. Vagy nem jössz rá, és évekig szenvedsz. Ez a két választásod van, változtatni nem tudsz, sajnálom.

Ha tudsz angolul akkor keress rá, internalized homophobia a neve ennek a jelenségnek.

2021. szept. 25. 10:39
 4/11 anonim ***** válasza:
3# semelyikunk se akart
2021. szept. 26. 18:22
 5/11 anonim ***** válasza:

Én egészen másképp látom ezt a helyzetet.

Azt gondolom az előző szakítás annyira megviselt, és annyira nem tudod túltenni magad azokon a rossz dolgokon amiket az exed tett veled, hogy tudat alatt menekülnél a férfiaktól. Ezért vannak leszbikus gondolataid.

Én azt kérdezném mennyi időt töltöttél egyedül, miután

Ez a csúnya szakítás megtörtént? Mert szerintem nem fog sokat. És nem sokkal később megismerted a mostani barátodat.

2021. szept. 28. 15:57
 6/11 anonim ***** válasza:
Attól hogy valaki csalódik a férfiakban még nem kezd el vonzódni a nőkhöz.
2021. szept. 28. 16:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szörny b+.... hát köszönjük szépen...
2021. szept. 28. 17:40
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha vonzódsz valamihez, miért ne próbálnád ki? Ha nem jön be, legalább tudod. Ha meg bejön, akkor meg azt tudod. :)
2021. szept. 29. 05:41
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
ne buzdítsátok már arra h probálja ki,a kérdező normális ember szeretne maradni,kérdező ne probáld ki
2021. szept. 29. 07:47
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Attól hogy nem próbálja ki hanem elnyomja magában, ugyanúgy biszex marad, csak még szenvedni is fog.

Te meg provokálj máshol a hülye homofób dumáddal.

2021. szept. 29. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!