Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek sem normális,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sem normális, hogy a barátnőm nem akarja a fenekemet ujjazni?

Figyelt kérdés
A korábbi kapcsolataimban teljesen természetes volt, hogy kihasználjuk a lehetőségeinket (ha már farkunk nincs), de a jelenlegi párom nagyon ódzkodik tőle. Miért lehet ez?
2021. szept. 17. 13:23
 1/9 anonim ***** válasza:
95%

Ezen mi nem normális?

Most akkor azok a férfiak sem normálisak akik nem szeretik az anált?

Nem mindenkinek ugyan az a fétise, sőt undorodhat is tőle.

Mit nem lehet ezen felfogni?..

2021. szept. 17. 13:25
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Úristen
2021. szept. 17. 13:26
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Én bármit megtennék a szexpartneremért, amit csak kíván. Főleg, ha azzal neki hatalmas örömet tudok szerezni, de sajnos ehhez nekem sem lenne sok kedvem. Egy dildóval szívesen csinálnám de újjal annyira nem..
2021. szept. 17. 13:27
 4/9 anonim ***** válasza:
83%

“ kihasználjuk a lehetőségeinket (ha már farkunk nincs)”

Ilyet is csak pasi ir

2021. szept. 17. 13:35
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Miért nem szereti valaki a spenótot miközben neked mondjuk az a kedvenc ételed? Ízlésnek hívják a dolgot. Kérdezd meg tőle miért nem akarja, nem mi vagyunk a helyében és nem látunk a fejébe sem. Nem akarja, hát nem akarja, erőltetni viszont ne erőltesd, max. annyit dönthetsz el hogy neked így is "elég jó"-e a párod vagy annyira fontos ez neked hogy inkább elválnak az útjaitok.
2021. szept. 17. 13:40
 6/9 anonim ***** válasza:
97%
Áh, gyerekek, 4-esnek van igaza. Egy leszbikus sem írna olyat, hogy "ha már farkunk nincs".
2021. szept. 17. 14:03
 7/9 anonim válasza:
44%

Szia! Szerintem egy uj partnerrel osszeszokni eleinte mimdig nehez. De ilyenkor gondolj a jovo igeretere. Ha nem hat nem, es valoszinuleg lesz meg ilyen boven. De keressetek kompromisszumot, ami neked es neki is elfogadhato. Rengeteg a lehetoseg. Valamint ha hosszutavu terveitek vannak, akkor szerintem X db kompromisszum utan vizsgald meg, h az X+1-et is megeri-e meghozni.

A problematokra esetleg megoldas lehet meg a nyitott kapcsolat is. Csak legy oszinte es nyitott es akkor a dolgok remelhetoleg a helyukre kattannak.

Remelem sikerul mindent megbeszelni. :) 23/L

2021. szept. 17. 14:04
 8/9 anonim ***** válasza:
21%

Nem normális ha egy pasinak a seggében kell turkálni.

Menj a másik kategóriába mert 100% hogy passzív vagy.

2021. szept. 17. 14:51
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem lehet tiszteletben tartani ha valaki vmit nem akar????

És ha rossz élménye van? Mondjuk szaros lett az ujja?

Én sem nyúlkálnék senki seggébe,még a szerelmem seggében sem.

2021. szept. 20. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!