Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek mitől függ, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mitől függ, hogy kivel lesz jó a szex?

Figyelt kérdés

Volt egy párom, akit szerettem is meg tetszett is, de vele mégsem élveztem úgy a szexet, nem tudott úgy lázba hozni, mint egy másik nő, aki nem az esetem, egyáltalán nem... mégis elég hozzámérnie, megcsókolnia és én totál kész vagyok tőle. :D

Nem érten, mitől lehet ez. Ti voltatok már így? Szerintetek mitől lehet ilyesmi?

2021. szept. 14. 22:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én még arra tippelnék,mert bár nem tapasztaltam szexuálisan,csak így ismerkedésnél tűnt fel,hogy aki nem annyira eset vagy semennyire,annál ugye lazább az ember,vadabb,tehát nincs benne feszengés,és elvárás magával szemben,hogy na most jó vagyok vagy nem,míg aki tetszik meg minden,annál semmit nem akarunk elrontani és ilyen tudatalatti stressz van,amit valaki érzékel valaki nem,és szerintem az erősebb, nem engedi az élvezetet kibontakozni,mert egyfajta akadály és ott agyal az ember,nem éli meg a pillanatokat a másikkal úgy,ahogy azzal,akinél nincs meg ez a +stressz. Ez olyan,mint vizsgán,amikor valaki valamit nagyon tud,jártas,önbizalma van,akkor úgy ad elő,hogy azta,de ha izgul mert bizonytalan valami miatt,akkor az meglátszik és a végén ott is mindig az jön ki,hogy ,,lehetett volna jobb is".
2021. szept. 15. 17:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Igen. Sokat szamít a szexuális kisugárzás... Főleg ha van valakinek😂😂
2021. szept. 15. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!