Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mitől függ, hogy kivel lesz jó a szex?
Volt egy párom, akit szerettem is meg tetszett is, de vele mégsem élveztem úgy a szexet, nem tudott úgy lázba hozni, mint egy másik nő, aki nem az esetem, egyáltalán nem... mégis elég hozzámérnie, megcsókolnia és én totál kész vagyok tőle. :D
Nem érten, mitől lehet ez. Ti voltatok már így? Szerintetek mitől lehet ilyesmi?
A kémia. Olyan ferromonjai vannak aminek nem tudsz ellenállni.
Ez akkor szerencsés ha figyelmes, önzetlen. Hab a tortàn ha szerelem is van.
Az illata a kulcs? Tényleg ennyi az egész?
Olvastam már a feromonokról, de ... nem hittem, hogy ennyire számítana.
A vicces az egészben, hogy mások előre tudták, hogy lesz belőlünk valami. Már mikor megismertük egymást. ...
5
Az illat az ezerszer nagyobb drive mint bármi más.
Gondolj bele ... egy gyerekkori illat és beugrik az egész esemèny vagy evésnél az íz 10% az illat 90.
Én ismertem olyan lányt, akinek gyönyörű alakja volt, szép arca, szimpatikus volt a viselkedése is stb, elvileg tökéletes lett volna nekem, de mégsem jött az az érzés, hogy most vele szeretnék lenni. Aztán később egyszer egy buliban láttam egy másik lányt, aki, ahogy te is írtad, nem volt a "típusom". Olyan igazi "bögyös-faros menyecske" :D Viszont úgy táncolt, olyan erotikusan tudott mozogni, hogy igenis összefutott a nyál a számban :D Én akkor értettem meg, hogy ez hiányzott az elsőből is, az a szexuális kisugárzás, ami beindít.
Nem tudom mások ezt hívják-e kémiának, én inkább a kisugárzás szót használnám. Szeretem, ha a másik tud szenvedélyes lenni, csábító. Mert hiába a tökéletes kinézet, ha nincs meg a pillantásában az a tűz.
kémia - amint írták fontos, kell az hogy a feromonok mûködjenek
kommunikáció - tudjatok a szexrõl beszélni, legyen meg a nyitottság és bizalom, hogy tudjatok beszélni arról mit szeretnétek
hasonló vágyak - összeegyeztethetõ preferenciák, hasonló libidó, hasonló fétisek, traumák vagy fóbiák nem ütköznek a másik vágyaival
érzelmi intelligencia - a hangulat felmérése, megérezni hogy mikor van a másiknak kedve hozzá, ki épp milyen szexet szeretne
bizalom - érzelmileg és fizikálisan is rá tudod bízni magadat a másikra, nincs féltékenykedés, nem kritizálja az alakodat, a testszagodat, az ágynemûdet, nem akar olyasmiket csinálni veled ami neked túl sok vagy kellemetlen.
fizikai vonzalom - esztétikailag tetszik a másik. Ez nem feltétlen jelent modell alkatot, vagy babaarcot
személyes érettség, önismeret mindkét félnél - ha valaki egyszerûen gyerekes, vagy komoly önértékelési zavara van, testkép zavara van, épp identitás válságon megy át, étkezési zavar, depresszió van a képben, akkor nem lesz igazán jó a szex. Ez mind egoista, öntelt emberekre mind öngyûlölõkre is igaz, és habár ezek nem feltétlen gátolják a szexet, de igazán nem lesz jó vele ha épp ezekkel van tele a feje.
összecsiszolódás - oké, az elsô randin letépni valakirõl a pólót izgi, és általában ez megszépíti a dolgot, de 1-2 év rendszeres szex után az ember lánya már pontosan tudja hogy hova és hogyan nyúljon, nem szalad bele olyan szitukba amiktõl a partner behúzza a satuféket, és általában eddigre már elég stabil a kapcsolat, hogy vettek egymásnak pont megfelelõ játékokat, kellékeket.
megfelelõ helyszín - kényelmes, biztonságos, vagy épp izgi, vérpezsdítõ hely, ahol nem zavarnak titeket, kiengedheted a hangodat, hozzáférsz a másikhoz, nincs büdös mert a szomszéd épp ganajozik, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!