Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezek alapján lehet valami a dologbol?
Szeretek több velemenyt kikerni.
Egy nő bekerult a kepbe.
Kutyammal fog foglalkozni. Tréner. 3xtalalkoztam mar vele utana derult ki, hogy mivel is foglalkozik. Nagyon nyitott, eros szemelyisegnek mondanam.
Szoval ugy dontottem, hogy a kutyam hozza fog jarni. Hozza viszi majd.
Viszont a kocsija most nem jo. Igy nem tudja a szallitast megoldani.Mondta majd jelentkezik.
Hetvegen ram irt.
Hogy meg mindig nem jo az autoja, de nem felejtett el.
Aztan beszelgettunk. De ugy mintha ezer eve ismernenk egymast. Ritkan erzek ilyet.
Mondtam neki, kar hogy nem talalkoztunk elobb.
Naluk jo a kutyaovi is.
Mondta "mindennek megvan a miertje, tudod" elpirilulos fej.
Akkor mondta naluk szivarvany napkozi van, kanok a kanokba szerelmesek.(sok szivarvanyt es szivet rakott)
Profil kepen is ott van "csalad az csalad" szlogen.
Van egy kislanya, de parja az nincs.
Ennyi infom van rola.
Hogy kozeledjek?
Mar annyi kudarcom volt.
Mindig heterokba futottam bele, de szerintem o nem az.
Nekem nincs kint semmi.csajos csaj vagyok. Nem latszik kulsore sem rolam. Biszex vagyok, de inkabb a lanyok fele huzok.
Lehet azt nezi, hogy en hajlok e ra vagy sem. Nem tudom.
Mindenkeppen onmagamat adom majd tovabbra is :)
Ranyomulni nem fogok. Csak utalasokra gondoltam finom dolgokra amiknel ha netan megis hetero csak nagyin elfogado akkor sem lenne gaz.
Ő is lehet biszex,de nehéz ez az fb-os jel is,mert volt ismerősöm,aki nem biszex,meg semmi,mégis szivárványos a profilja,mert támogató.
De amúgy így ő főleg az,szerintem lehet benne valami,hogy biszex,és szerintem te is lehetsz majd határozott,a jelekre a reagálások úgyis mutatják mizu,de főleg élőben fog szerintem ez kijönni.
Én is próbálok rájönni egy nemrég megismert nőnél,hogy esetleg a sok hajigazítás az mennyire mit jelent,meg a testtartás,de ezekre is jó figyelni,hogy inkább fiúsabb vagy inkább nőiesebb.
Nekem is volt több ismerősöm aki kirakta profilján ezt, és heterók.
Szóval eleinte azon még nem lepődtem meg.
De,hogy rám írt és beszélgettünk. Igazából lezárhatta volna a beszélgetést annyival,hogy nincs még mindig autója. De ha lesz jelentkezik és további szép napot kíván... De nem, érdeklődött stb . Szóval irkáltunk. Többek közt amiket fentebb is leírtam.
Hát sportosan láttam öltözködve. De mivel kutyakiképző így ez nem meglepő.
"Civil" ruhában nem láttam.
Azt észre vettem mikor hozott hozzánk kutyát akkor nézett,mélyen a szemembe. Így átfutott a gondolat,hogy mi van ha.. Aztán érdeklődtem a napköziről. Mondta majd telefonáljak. Én utána be is jelöltem ismerősnek. Kb rögtön vissza is jelölt.
Nagyon nyitott,erős kisugárzású nő.Pozitív személyiségként jött le.
De mivel kolléganőm is ott volt nyilván más a szitu,ő sem fog úgy nyomulni,ha úgy van.
Igen, valóban akkor fog kiderülni ha ketten talizunk,mikor adom át neki a kutyát. Igazából így hetente találkozni fogok vele :D
Csak az a baj én olyan vagyok,hirtelen nem bírok reagálni dolgokra és lehet 1x-2x ezen is múlhatott a dolog más nőknél.
Inkább lefagyok vagy össze vissza beszélek..:D
Igazából ha esetleg megérintene vagy ilyesmi, ilyeneket hagyok :D
Várom a találkozást,így az irkálás után még is,hogy fog viselkedni,akkor ketten leszünk. Vagyis utcán leszünk,de na :D
Hajigazgatás úgy tudom figyelem felkeltés vagy zavarban levés jele is lehet. De nem vagyok teljesen mérvadó :D
Háát nekem annyi heteró lány ismerősöm fiús,laza,hogy én már ezt nem is veszem figyelembe.
Mondjuk a túl nőies, hosszú műköröm,tűsarok,sok smink,többnyire szoknya,egyberuha. Nekem ezek azok amiknél tuti heteró egy nő. Nyilván van ilyen biszex vagy leszbikus is. De eddigi tapasztalatok alapján ilyen nők nagyobb százalékban heterók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!