Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, kivel volt az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, kivel volt az első leszbikus szexuális élményetek?

Figyelt kérdés
2021. szept. 13. 21:34
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
70%
De amúgy ahol lány testvérrel ilyesmik történnek, azt hogy?.. Tényleg nem bántásból, de én egy kissé kiakadtam ezen. Ez ilyen gyakori lenne, csak senki nem beszél ilyesmikről vagy milyen családi körülmények között élnek az ilyen tesók? Nekem egyébként nincs testvérem, ezért is nehezebb elképzelnem, hogy történhet ilyesmi.. És egyébként ez nem egy abúzus lényegében az idősebb tesó részéről?.. felnőttként ezt, hogy magyarázzák meg maguknak az érintett felek?
2021. nov. 2. 21:10
 22/36 A kérdező kommentje:
Kamaszként, pláne kiskamaszként hajtja az embert a kíváncsiság. És ezzel meg is magyarázzák maguknak, "semmi perverzió, csak kíváncsi voltam, és hát kéznél volt".
2021. nov. 2. 21:21
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Én nem ítélem el (9-es vagyok). Barátnőim előtt semmi ilyet nem lehetett beszélni, a korombeli fiúk még annál is reménytelenebb esetek voltak a szexel kapcsolatban, én meg tele voltam kérdéssel. Ő nem csak tudta a választ, de meg is mutatta. Ez csak egy felfedezés volt, eszembe nem jutott volna szerelmes lenni belé és egyszer sem éreztem, hogy erőszakoskodik velem. Nyilván egy 30 éves nőnek nem hagytam volna, de vele más volt, együtt nőttünk fel.
2021. nov. 2. 21:44
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Figy elsőnek kell egy olyan család ahol a sex/meztelenseget nem tartjái ördögtől valónak. Nyitottan vagy legalábbis normálisan kell hozzáálni.

A családi körülmények. Panel 2 szoba...hát igen van jobb is rosszabb is.

Abozus hát lehet,csakhogy a tesók ezt máshogy kezelik. Nyilván ha van bennem valami gát és leállitom akkor leáll. Egy abuzálonak a saját élvezete elsőbbséget élvez a gyerekkel szemben. Nálunk nem élvezett elsőbbseget a saját élvezetünk a tesóval szemben.

És meg is kérdezte,hogy megmutassa? Én pedig belementem mert nagyon erdekelt. Aztán élveztem is.

Nekem ez elég magyarázat.

Nem érzem hogy kihasznált volna vagy zaklatás áldozat voltam.

2021. nov. 2. 22:20
 25/36 anonim ***** válasza:
92%
Lehet le leszek pontozva, de azért leírom, rokonok között egy csók vagy mondjuk közös maszturbálás tizenévesen az a bőven belefér kategória nálam. Bárcsak lett volna nekem is ilyen bizalmas kapcsolatom! Szerintem a fiatalok többsége kihasználja ezeket az alkalmakat.
2021. nov. 2. 22:45
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Hugommal
2021. nov. 2. 22:46
 27/36 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy sokan így látják.
2021. nov. 2. 22:47
 28/36 anonim ***** válasza:
89%

Azért ebben nincs akkora talány.

Egyesek írnak,hogy reakciót váltsanakki. Pedig nem volt semmi.

Mások leírja ha volt ilyen.

Egyesek kicsit felturbozzák.

És megintmások még maguk elött is szégyenlik.

Nem sokan látják így...ebben tévedsz!

Inkább így szeretnék látni. Mert valahol valami nagyon elvan baxva a világban. De ez egy kristály tiszta történet. Nincs benne 3fél,egymásra fujó szülök,társadalmi különbségek. Semmi.

Csak 2lány tesó.

2021. nov. 2. 23:52
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Kedves #21!

En a #17-es vagyok. Megertem, hogy kiakadtal ezen (plane kivulallokent ugy, hogy nincs testvered), hiszen az emberben osztonosen van egy tiltakozas a verfertozestol, ezaltal irtozunk mindenfele szexualis kapcsolattol testverek kozott.

Hogy milyen csaladban nottunk fel? Egy teljesen egeszseges, rendkivul szereto csaladban, ahol kivalo ertekeket kaptunk a szuleinktol.

Hogy tortenhetett meg megis ez? Ahogy az elottem valaszolok irtak: kivancsisag. Ket kislany, akik egyutt nottek fel, mindent egyutt csinaltak miota az eszuket tudjak, es most kezdik felfedezni a szexualitasukat, de meg fogalmuk sincs arrol, hogy mi is ez valojaban; azt csinaljak, amit a testuk diktal, es nem tudjak, hogy ez helyes vagy helytelen.

Hol voltak ilyenkor a szulok? Bar fiatalok voltunk, de nem kisbabak, nem alltunk 0-24-es szuloi felugyelet alatt. Egy szobaban aludtunk, es kulon agyunk volt. Volt hogy lefekves elott vagy napkozben egyutt fekudtunk az agyban, teveztunk, es osszebujtunk, es - szegyen, nem szegyen -, felizgultunk es hat elindultak a dolgok.

Abuzus lenne az idosebb testver reszerol? Tekintve hogy alig tobb mint egy ev korkulonbseg van koztunk, es mindig mindketten elveztuk es akartuk, ugyanakkor mindketten ugyanolyan fogalmatlanok voltunk, ezt is megcafolnam.

Lehet, hogy nem egeszseges, de hidd el, hogy nem feltetlenul egy rossz csaladi hatter lenyomata es plane nem feltetlenul az abuzus kategoria (bar sajnos van erre is pelda, de nem az itt leirt eset).

2021. nov. 3. 09:40
 30/36 anonim ***** válasza:
97%

Teljesen egyetértek a 29-es midnen szavával. Hasonló élményekkel és háttérrel, én is igazat adok midnennek amit leírt. Tudom, hogy sokaknak nem tetszik ez, mert szembemegy a társadalmi erkölcsi elvárásokkal, és emrt mindmáig az egyik legnagyobb tabunak számít, de létezik családon belüli szép szexualitás, abúzus nélkül.

36/N

2021. nov. 3. 09:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!