Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként hagynád hogy barátnőd simogasson?
Barátnőmnél aludtam, aztán este filmeztünk egyet lefekvés előtt, en feküdtem az oldalamon, ő meg mögöttem.
Aztán simogatta a hajamat és hátamat. Benyúlt a pólóm alá és úgy. Igazából jól esett, mert olyan finoman csinálta..
Néha hozzáért a mellem külső részéhez, de nem foglalkoztam vele, míg oda nem csúszott a keze teljesen a cicimre. Azt mondta hogy huppsz bocsika. Majd később a fenekemre tette a kezét, egy ilyen bővebb boxerszerűség volt rajtam, szoval siman becsusztatta a kezét, és simizte a popsim, igazából ez is tetetszett.. míg a popsim azon részére nem csúsztatta a kezét.. tehát a punci irányába csusztatta be az ujjait. Gyorsan felültem és kérdőre vontam, de mondta hogy ez csak ártatlan simi, és utána még hozzám vágta, hogy nem ő nedvesedett be. Amugy heterok vagyunk, és neki barátja is van.
“Régi” barátnővel nem tudnám elképzelni, de egyébként akadna olyan, akinek hagynám.
Csak én nem vallom magam heteronak. :D
Biztos hogy mindketten biszexek vagytok
Ezt bi lányként mondom
Bár lenne egy ilyen barátnőm,de engem egy régebbi csak mikor részeg voltam simogatta a hátam míg elalszok,meg mondjuk fogtuk meg egymás mellét,fenekét,de ilyen filmezés sosem volt.
Amúgy szerintem kár,hogy kihagytad így,tudom nem szép ezt mondani,de na,nem szabályok szerint kéne élni. Meg kellett volna nézni,hogy meddig megy el,már így is több dolgot csinált,de igen,lehet újra össze kéne ülnötök,ha esetleg akarod,a szexualitást pedig ki kell zárni,utána ráérnél agyalni rajta.
igen engedné. De én bi vagyok szóval más az értékrendünk.
A barinőd is bi,külőnben nem simizné a nunid.
Ha még nála "alszol" párszor lesz csók,ha még nem volt és szerintem beprobálkozik valami komolyabbal is.
Hát ti nem vagytok heterók az is biztos.
Én mikor közeledtem egy heteró bnőmhöz odébb ült,hogy túl közel jöttem. Elnézést kértem és a piára fogtam.
Szóval neked rögtön odébb kellett volna menned,ha heteró vagy.
Bnőd nem heteró az fix,akkor nem simogatná a melledet meg a nunidat :D
Te meg ezeket hagytad neki,mert jó érzés volt és be is nedvesedtél.
Nincs ezen mit szégyelned :)
Szerintem ha van rá próbáljátok ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!