Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányként hagynád hogy barátnőd...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányként hagynád hogy barátnőd simogasson?

Figyelt kérdés

Barátnőmnél aludtam, aztán este filmeztünk egyet lefekvés előtt, en feküdtem az oldalamon, ő meg mögöttem.

Aztán simogatta a hajamat és hátamat. Benyúlt a pólóm alá és úgy. Igazából jól esett, mert olyan finoman csinálta..

Néha hozzáért a mellem külső részéhez, de nem foglalkoztam vele, míg oda nem csúszott a keze teljesen a cicimre. Azt mondta hogy huppsz bocsika. Majd később a fenekemre tette a kezét, egy ilyen bővebb boxerszerűség volt rajtam, szoval siman becsusztatta a kezét, és simizte a popsim, igazából ez is tetetszett.. míg a popsim azon részére nem csúsztatta a kezét.. tehát a punci irányába csusztatta be az ujjait. Gyorsan felültem és kérdőre vontam, de mondta hogy ez csak ártatlan simi, és utána még hozzám vágta, hogy nem ő nedvesedett be. Amugy heterok vagyunk, és neki barátja is van.

2021. szept. 9. 14:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
98%

A legnagyobb baj, hogy barátja van, és úgy csinálta.

Amúgy nem lenne semmi kifogásom.

2021. szept. 9. 14:50
 2/20 anonim ***** válasza:
80%
Biszexek vagytok ti valóában:)
2021. szept. 9. 14:55
 3/20 anonim ***** válasza:
94%

"Amugy heterok vagyunk,"

Én meg minden másnap eszem húst, tejterméket pedig szinte minden nap, és hetente 10-12 tojást.

Amúgy vegán vagyok. xD

2021. szept. 9. 15:00
 4/20 anonim ***** válasza:
62%
En is heteronak tartom magam, parom is van, de az gaz, ha egy ilyen tortenet beinditja a fantaziamat?
2021. szept. 9. 15:02
 5/20 anonim ***** válasza:
89%

Hát hm nem is tudom hogy fogalmazzak. Én már a póló alá nyúlásnál leállítottam volna a dolgot, de te még a fenék simogatásnál sem. Ha már eddig engedted akkor bele is mehettél volna a dologba.

Üdv egy hetero lány :D

2021. szept. 9. 15:10
 6/20 anonim ***** válasza:
80%

Miért nem hagytad hogy megujjazzon és elélvezz tőle?

Ha már mindenedet simogatta és még mindig kellemes volt, akkor fura, hogy az utolsó pillanatban kilépsz a helyzetből.

2021. szept. 9. 15:31
 7/20 A kérdező kommentje:

Mert nem tudtam hová tenni a dolgokat.. azt se éreztem, hogy ennyire nedves lennék, aztán kb folyt ki belőlem. :)

Csak feküdtem és éltem a pillanatot

2021. szept. 9. 15:45
 8/20 anonim ***** válasza:
95%
Jól tetted :) engem egyedül az zavarna, hogy van valakije.
2021. szept. 9. 15:47
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szivesen ki probalta volna veled. Én a helyedben hagytam volna hogy folytassa
2021. szept. 9. 15:56
 10/20 anonim ***** válasza:
0%
És neked nincs barátod? :)
2021. szept. 9. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!