Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet leszbikus vagy legalább biszex?
Barátnőmről lenne szó és tudom, hogy baromi nehéz ezek alapján behatárolni, de ezeket a jeleket látom mindig:
- külső: hosszú nadrág és valamilyen galléros felső kombó / fehajtott ujjú ingek / siltes sapka fordítva felvéve / vállig érő haj, mostanában fejtetőn egy rész copfban összefogva és a többi úgy kiengedve / szoknya ritkábban de akkor is térdig érő, pulcsival párosítva
Kézizett, mostanában kajakozik, ezért ki van pattintva. Meg mindig szépen lebarnulva ami alig kopik egész évben.
Mindig kihúzza magát, mint akinek egy vascső van a gerince helyén. Terpeszkedik, lábát-karját szétvetve ül mint valami James Dean.
- belső: fuh..
Szarkasztikusnak mondanám de nem bántó, jó humora van és a leghétköznapibb helyzetben is meglátja a poén lehetőségét. Sokat idéz filmekből, mondatokat vagy részleteket hasonlít össze az éppen aktuális helyzettel. Általában vicceskedik de azzal egyidőben vált komoly hangszínre, nagyon tetszik ez a magabiztos kettősség és ilyenkor mélyebb is lesz a hangja kicsivel ami nagyon szexi. A derekamhoz, könyökömhöz ért már hogy pl. elférjen mellettem vagy hallgatott nagy csendben, türelmesen akárhányszor elpanasztam a gondjaim (nagyon meghitt ilyenkor az egész és úgy méláz rajtam a tekintete, hogy kb. a világ közepének érzem magam).
Már kérdeztük potenciális partnerről többször is, mindig unottan válaszol ilyenkor és általában azt hogy "odáig még fejlődni kell".
Nagy katyvasz amit leírtam de ha felfedeztetek már hasonlókat leszbikusban/biszexben, kérlek ne tartsátok magatokban és osszátok meg velem. Lehetnek ezek árulkodó jelek vagy túl sokat képzelek bele?
Nagyon csinos vagy, el tudnal képzelni többet mint barátsàg?
Kb ennyi
Hétvégén úgy néz ki, ott lesz egy közös programon. Addig kitalálom, hogy kérdezzek rá nála.
Köszönöm a válaszokat!
Többnyire ha partnerről kérdezitek és ilyen válasza van, az mindig gyanús.
Bár ez sem feltétlen jelentheti,hogy leszbikus vagy biszex.
kérdezd sokat pasikról,aztán megunja és bevallja mi van,ne úgy kérdezzétek,hogy partner,hanem,hogy pasi.
Van egy bnőm. Mindig a pasikról kérdezett. Ritkán találkoztunk,neten tartottuk a kapcsolatot jó részt,kolléganők voltunk,de barátok lettünk,csak aztán eljöttem, közelebbi munkahelyet találtam.
Nyagatott a pasi témával. Végül inkább bevallottam,hogy valójában biszex vagyok és csajokkal is szoktam ismerkedni. Most már úgy kérdezi meg,hogy csajokkal,pasikkal mi a helyzet? Ő heteró, nem is akartam tőle semmit,nagyon jó a barátságunk egyébként.De kevesbbszer is hozza fel a témát :D
Csak arra akarok kilyukadni,hogy idővel megunja és lehet neked bevallja,hogy amúgy a lányok jönnek be neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!