Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ez mennyire jellemző az LGBTQ...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire jellemző az LGBTQ nők körében? Macska vagy nagy kutya

Figyelt kérdés

Csak a környezetemről tudok nyilatkozni. Sokan tartanak egy vagy több macskát, de ez egy elterjedtebb szereotípia, van is erre egy csomó mém.

Viszont ha van kutya, akkor az általában nagy őrző védő kutya, vagy kicsit "férfiasabb". Hihetetlenül hülyén hangzik, tudom de nem tudom máshogy megfogalmazni. (4 nem hetero barátnőm van, náluk vettem észre. Függetlenül attól, hogy inkább femininebb, vagy maszkulinabb típus az illető.)

Tehát a kérdés hogy ez egy jellemző dolog?

2021. szept. 2. 18:09
 1/6 anonim ***** válasza:
8%
Inkàbb kis pinanyalót tartanak.
2021. szept. 2. 18:58
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
Nekem közepes termetű kutyám van. A barátnőimnek macskájuk van :D
2021. szept. 2. 19:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Macskarol nem tudok nyilatkozni.

En nem szeretem oket.

Viszont ismeretsegi korben mindenkinek az eletvitelehez merten van egy valasztott fajtaja.

Nekem egy kis es egy kozepes testu kutyam van. De szeretnek majd nagytestut is. De azt cssk kertes hazban. Nalam a kutya jelleme ami miatt valasztom. Tetszik pl a doberman is. Viszomt annyira munkamanias aktiv fajta, azt az eletvitelt nem tudnam megoldani.

Futtatoban tobb leszbikusnal francia bulldogot lattam. De mondjuk divat fajta szoval kb eleg sok ember tart :D

En kutyafajtara nem alapoznek hogy eros fajtaja annak van aki biszex vagy leszbikus :D

Ha latsz egy rotival egy lanyt, nem biztos, hogy leszbikus.

Egy ismerosom biszex es 3 yorkija van. Szoval :D

2021. szept. 2. 23:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Társadalom kutatást nem végeztem ugyan, de szinte csak macskás leszbikusokat ismerek itthon.

Illetve van 2 meleg férfi barátom is, nekik kutyus van, kisebb termetű, meg nem mondom milyen fajta.

Viszont külföldön ez egyáltalán nem kérdés, 40 kilós kislányok szaladgálnak bernáthegyivel, kigyúrt kopasz tetkós faszik cuki kiscicával, azt gondolnád ez fordítva van.

Járom az országokat, rengetek kapcsolatom van mindenféle emberekkel, és az utóbbi években sok a malac, nyúl, teknős, hal, kígyó, madárpók is megjelent mint cuki házikedvenc meleg embereknél. Legalábbis az én ismerettségi körömben.

Sajnos pár országban a nagyon gazdagok oroszlántól fogva, a majmokon át mindent háziasítani akarnak, konkrétan aligátort tart a házban...

Na de mindegy ez már más kérdés!

Nekem 2 mentett bűnrossz macsek + 2 kisebb testű és 1 nagyobb keverék menhelyis kutya van :)

28/N/L

2021. szept. 3. 11:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is macskás párt ismerek.
2021. szept. 3. 14:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem Westieim vannak, (szerintem nem éppen férfias kutya) meg egy kígyó.
2021. szept. 9. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!