Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz egy nőnek nővel ismerkedni? Akár csak barátilag is.
Én szinte már itt se tudok ismerkedni (olyan céllal) mint régen írtál vmi olyan választ egyből egy csomó üzenet most meg? Semmi...
Barátkozás inkább facen vagy élőben még anno suliban történt most melóba de full riválisnak tartanak mindenben kötekednek ha valaki közelít azért teszi hogy kibeszelje a másik kolléga nőt. Meg hát már mindenkinek kialakult a kis élete párja van, gyereke, napi rutinja meg van és jó a mókuskerék....
#11 vagyok az lemaradt még hogy én bivagyok és barátkozni is azért szeretek de nagyon nehéz... Talán nehezebb mint vkit kapcsolatra csábítani.
22/L
Én is bi vagyok, de csak 3 fiúm volt az elmúlt 20 évben. A válaszokat olvasva meglepődtem, ezek szerint én nagyon szerencsés vagyok. 16 éves korom óta sportolok (nem versenyszerűen, de azért rendszeresen, táborokba is eljárok) mindig adódott lehetőség ismerkedésre. Akár gyors egyszeri szex, akár kicsit több - még mindig lányokról van szó.
Nem tudom, talán ezeknek az edző táboroknak van valami hangulata.
Azt minden esetre nem gondolnám, hogy sportolók között több a biszex/leszbikus.
A rajz szakkörben ugyancsak voltak érdekes bulik, jártam oda pár hónapig, de arra ráuntam, mármint a rajzolásra :D
Azt viszont aláírom, a hétköznapi bulizós helyek, diszkók, kocsmák nagyon nehéz terep. Suli/munkahely halott ügy, ahogy a kisvárosi környezet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!