Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz egy nőnek nővel ismerkedni? Akár csak barátilag is.
Mert a nők egymásban inkább a vetélytársat látják.
Csak nézz meg egy munkahelyet pl, ahol többségben nők vannak. Örökös viták, belharcok, stb.
Én bár hetero vagyok, de ezért töltöm az időm inkább férfiak társaságban. A nőkkel semmiféle közös témám nincsen.
Én nem tudom,de kíváncsi lennék.
Én biszex lány vagyok,bár inkább a nők felé húzok.
Én pl pasikkal sosem jöttem ki,bár lehet azért,mert egy idő után mindenki csak dugni akart,én meg nem. Így már nem voltam érdekes.
Jó részt női ismerőseim vannak.
meg van két barát barátnőm, maximálisan kijövünk.
De új barátnőket nem igazán találok. Sose úgy akarok ismerkedni,hogy jajj tetszik stb. Persze volt ilyen is. De szimpla barátságot sem tudok kialakítani.
Pl a kutyafuttiban össze ismerkedtem egy lánnyal, a kutyáink tök jól elvoltak. Ő csinált videót. Fb-on megkerestem bejelöltem és kértem küldje át a vidit. Igazából többször taliztunk ott és 2-3 órát végig dumáltuk. Mindeféléről. Aztán eltelt kb fél év. Össze futottunk az utcán beszéltünk 20 percet. Aztán rá pár napra, ráírtam nem lenne- e kedve kutyákkal elmenni kirándulni. Írta benne van. De vizsgaidoszakja van,majd utána össze hozzuk,aztán még beszélgettünk messengeren. Majd várom várom , eltelt 1,5 hónap..ráírtam,hogy hogy van? sikerültek a vizsgák? Mondta igen, beszéltünk picit. De a sétát nem hozta fel. Képeimet bezzeg azóta is lájkolgatja. Igazából nála éreztem olyat mintha lenne vmi vibrálás. De igazából én ha csak barátok lettünk volna sem bántam volna.
Egyszerűen közös érdeklődésű emberekkel.. kapcsolat na arról is kb letettem,de hogy még barátilag sem lehet ?? :D
Pedig másoktól való vissza jelzés alapján,kedves,vicces,bármiről el lehet velem beszélgetni,segítőkész,empatikus személy vagyok.
Két barátnőm messze van,igazából jó lett volna itt a városban helyben 1-2 barát akikkel lehetne programozni, kirándulni. De még az sem jön össze.
Na ez a másik,hogy annyira semmibe van véve az ember. Én ha rosszat tettem,úgymond eltűntem vagy ilyesmi pár napra,akkot legalább magyarázatot adtam,de lehet emiatt büntet a sors😅.
Vonzó lehet akár ez is még az elején,hogy meg kell nagyon küzdeni,de nem kell sok idő,hogy kapjon az ember visszajelzést,hogy akkor még érdemes-e folytatni. A nő nem hülye,és annyira senki nem magányos,hogy egy feljebbvalónak gondoló valaki után feleslegesen fusson. Legalább egy biztos pont az egészben kell. Barátságnál meg szerintem nem kell,ott felesleges hajtani egyszerűen. Úgyis lesz/nek olyan/ok,aki/k szintén így lesz/nek,és kialakul az egyensúly.
Úgyhogy amelyik férfi azt hiszi,hogy elveszik a leszbikusok/biszexek a nőket,hát emiatt nem kell aggódni:D
14:28-as!
Én eléggé nyitott vagyok és érdeklődő még sem tudok barátokat szerezni.
Nem voltam egy kezdeményező,de mivel akartam változtatni,mert azt hittem ha többet kezdeményezek akkor több az esély. Ezzel sem kerültem előbbre. Pedig én még annyira finoman csinálom, hogy nem vagyok erőszakos hanem finoman próbálok közeledni. Akár tetszik az illető vagy csak barátilag.
14:21-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!