Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok, bejönnek az ázsiai nők? Álltatok már kapcsolatban esetleg egyel?
Figyelt kérdés
Nyilván elég ritka jelenségnek számítanak és inkább egyetemvárosokban lehet velük találkozni.2021. aug. 28. 14:13
11/15 anonim válasza:
Igen tetszenek. Alapvatően a hosszu feket egyenes haj nagyon tetszik.nem volt velük semmi.
12/15 anonim válasza:
Igen, nagyon tetszenek az indiai nők és a pakisztániak is.
Kapcsolatban vagyok szóval csak ekméletben, de abszolúte bevállalnám
13/15 anonim válasza:
A hófehér bőrű japán lányok nekem bejönnek. Sajnos nem ismerek egyet sem.
15/15 anonim válasza:
Hát alapból nekem nem igazán. Inkább a latin típusú nőket preferálom.
De a nyáron voltunk egy esküvőn és volt ott egy ázsiai nő, hát bakker annyira gyönyörű volt,hogy állandóan őt néztem és már eskü úgy voltam vele,hogy oda megyek és elmondom,hogy mennyire szép. Szerintem nagyon feltűnt neki,hogy nézem :D de durván megbabonázott.
De mivel unokatesóm esküvője volt és a szüleim,rokonaim is ott voltak. Így nem tettem meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!