Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fehér férfi ázsiai nő kapcsolatok jól szoktak működni?
ázsiai alatt nem cigányt, indiait, pakisztánit értek. Filipina, thai, japan, vietnami, kínai
Esetleg van itt valakinek releváns tapasztalata a témában?:)
Erre csak azt tudom írni, hogy a kapcsolatok nem a származástól függenek jól/rosszul, hanem az emberektől.
Tapasztalat? Egyszer próbálkoztam egy kínai lánynál, de nem kellettem neki 😕.
Fú te, hogy én mit láttam most éppen.
Egy japán csajt, aki konkrétan rabszolgája akar lenni egy nyugati fehér férfinak, és nem csak játékból...
Mivel ilyen idióta vagy, neked sok sikered nem lesz náluk. Természetesen nem függ a származástól a kapcsolat minősége. Egy magyar, erős katolikus neveltetésű nővel is 'meggyűlhet a bajod' ha azt nézzük.
Az sem mindegy, hogy a nő itt született vagy később jött az országba. Illetve hogy a szülei mennyire integrálódtak, adták fel a hazai szokásaikat stb. Az is számít, hogy te mennyire vagy kompromisszumkész, mennyire vagy nyitott a más szokásokra/vallásra.
Szóval ez mindig az adott embereken múlik. Mint ahogy 2 európai kapcsolata esetén is..
(ázsiai nő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!