Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, aki el tud képzelni komoly kapcsolatot egy ázsiai férfival? Olyannal aki itt él és itt is nőtt fel.
Sokan biztos, de a legtöbben ázsiaival két helyen találkoznak
Kínai boltban
Kínai étteremben
Kínai piacon
(ahol sokszor vietnámi, indonéz, thai személyek vannak, de a többség lazán kínaizza őket)
Nem. Alapvetően érdekelnek más kultúrák, nyelvek de igazából ázsia bármely részét nézzük, számomra túl nagy a kulturális különbség.
Mindegy hogy a közel vagy a távol keletet nézzük. Plusz nekem külsőre se jönnek be, ismételten se a közel-keletiek, se a távol-keletiek. Nem rasszizmus, csak ízlés.
Nyugodtan hívd magad férfinak ha már 26 vagy!
De én fordítva vagyok ázsiai novel tudom csak elképzelni 😅😆
De nem olyannal aki itt nevelkedett...
Igen.
Voltam kínai gyerekek baby sittere, nem èreztem olyan nagyon nagynak a kúltúrális különbsègeket.
30N
#1, neked is írt privát üzeneteket? 😅
#4, írta a kérdező, hogy itt született pasiról van szó, szóval olyan nagy kulturális különbségek nem lehetnek. :)
A kérdésre válaszolva, én igen, el tudnék képzelni komoly kapcsolatot ázsiai fiúval, egyáltalán nem lenne kizáró ok. :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!