Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak külső jelei a leszbikusoknak?
Figyelt kérdés
Amiről meg lehetne mondani, hogy vajon az adott személy a saját neméhez vonzódik?
(A fiúknál látványos egy kicsit, hogy más, mint a többi heteró, de a lányoknál én személy szerint nem tudnám megmondani, vagy nem tudom milyen jeleket kéne keresnem...)
Általában sok gyűrű a kézen,szivárványos dolog,tomboyos öltözet (ez kétes,+fem-eknél ez nem játszik),orrkarika most ami még olyan és ahhoz társították a 2 hajtincs más színűre festését. Egyébként egyre nehezebb szerintem meghatározni,ha ezek nincsenek,akkor én szerintem nem is tudnám,ezért vagy-vagy a személyes ismerkedés,és akkot még úgy kell kihozni,hogy ne legyen gáz szitu:D
2021. aug. 27. 12:43
2/10 Cpt_Obviously válasza:
Sok esetben nem, csak ha az illető azt szeretné.
2021. aug. 27. 12:44
3/10 anonim válasza:
Van a kisugárzásukban valami, amitől másabbak, mint a heteró nők, még akkor is ha nőiesek külsőre. Nem nagy segítség tudom.
2021. aug. 27. 12:45
4/10 anonim válasza:
A rövid, fiús, tüsi hajú, kizárólag férfi ruhákat hordó nőknél azért elég nagy az esély, hogy a lányokat szeretik. Persze nem 100%, de azért nagyon valószínű.
2021. aug. 27. 13:30
5/10 anonim válasza:
Ezek a dolgok egyrészt kötődnek a divathoz, másrészt tudatos döntés eredményei.
Van egy csomó ilyen amitől leszbikusnak néz ki valaki:
gyűrűk az első 3 ujjon
karabíner az övön kulcsokkal
mindenféle műanyag gyümölcs meg kütyü fülbevalón
kockás ing
mullet
undercut
szemöldök sávbam leborotválva
sok kis fityegő fülbevaló
maszkulin óra
nadrágtartó
martens bakancs
hátra csapott baseball sapka
sport melltartó+ oldalt hosszan kivágott ujjatlan póló
cargo gatya
felső ajakon a bajusz direkt meghagyva és élénk rúzs
2021. aug. 27. 14:57
6/10 anonim válasza:
A fiúsan öltözködő csajok között kicsivel nagyobb a melegek aránya, de nőies nők esetében senki nem mondja meg, ki melyik csapatban játszik.
Marad a testbeszéd és a flört.
2021. aug. 27. 16:30
7/10 anonim válasza:
Igen, ha valaki Carson Comat hallgat...
2021. aug. 27. 23:58
8/10 anonim válasza:
Irdbe a keresöbe:butch lesbian.
Hamar kiderül...
2021. aug. 28. 11:21
9/10 anonim válasza:
Soha senki nem mondaná meg rólam hogy egyszer iszonyatosan lennék lánnyal. Semmi jele nincs sőt családi társaságban még mondani is szoktam hogy undorító ha szóba kerül. Hogy miért? Mert az összes ezt fújja és ha nem mondanám én is akkor fura lennék. Főleg úgy hogy párom van jó pár éve 😂.... De még is (sose lesz ilyen ...) ha egyszer bármelyik barátnőm ha úgy közeledne ahogy vágyom rá, szét tépném a ruháját és ahhhh :D ...... szerintem magamból kiindulva ezt lehetetlen meg mondani! De vannak emberek akiknek nagyon durván van 6.ik érzéke erre.
2021. szept. 6. 17:07
10/10 anonim válasza:
Nekem a gayradarom mondja meg. Egyszerűen csak ránézek valakire és érzem a kisugárzásán. Még akkor is ha az öltözet teljesen mást mutat
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!