Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Egyetemen könnyebb kiszűrni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemen könnyebb kiszűrni hogy ki lmbtq tag? Érdemes lenne valamilyen kicsi árulkodó dolgot magamra rakni,ha nem látszódik rajtam,hogy az vagyok?

Figyelt kérdés
Csak amiatt jött a kérdés,mert talán egyetemen könnyebben ki merik fejezni maguk az emberek,de nem tudom,érdekelnének a tapasztalatok. Nekem a stílusom az lehet picit árulkodni fog,mert most akarok váltani is,de lehet még így sem,és emiatt gondoltam karkötőre,vagy amit szoktak esetleg. (Nem tudom mit lehetne) Mutogatni nem akarom magam,hogy mindenki lássa mindenképpen,hogy leszbikus vagyok,ilyen nagy felhajtásban,hogy zászlót rakjak magamra stb,csak magabiztosnak érezni magam,hogy tudom,hogy más látja/sejti ezáltal könnyebben ismerkednénk,vagy ha homofób,akkor nem beszélne velem eleve. Nem volt még női párom sem,mert nem tudtam személyesen ismerkedni,ezért is fontos ez,hogy ilyen téren ne legyen bárkiben bizonytalanság,hogy heteró vagyok-e vagy más.
2021. aug. 23. 15:49
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Nekem pl. egy szivárványos zászlós medálom van a nyakláncon
2021. aug. 23. 15:53
 2/5 anonim ***** válasza:
44%
Nálunk gimiben is volt lány, aki ilyen nyakláncot hordott.
2021. aug. 23. 16:03
 3/5 anonim ***** válasza:
85%
nekem a körmömön volt kis jel:)
2021. aug. 23. 16:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A rövid hajú csajokról sokan gondolják, hogy azok, persze emiatt senki nem vágatja le.:) Meg az nyilván nem is egyértelmű.

Az tényleg csak attól lesz, ha magadon, táskádon, bárhol van valami szivárványos.

2021. aug. 28. 09:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Sokan mondják a szivárványos dolgokat de amúgy sok ally csaj hordja mert pl a legjobb fiúbarátja meleg , kpopos lányok is szokták hordani.Szóval szerintem ez nem egyértelmű jel.

Flannel :D főleg ha kb mindig azt hordja valaki nekem már gyanús

2021. aug. 29. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!