Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnétek legjobb barátnőtökkel ha szintén lányokhoz vonzódna?
Figyelt kérdés
2021. aug. 16. 21:54
11/24 anonim válasza:
Velem is megtörtént, csak a mi párjaink nem tudtak róla. Három évig tartott, ebből egy év menyország és két év pokol jutott. Nem hiszem hogy még egyszer megpróbálnám.
12/24 anonim válasza:
Hát ha annyira megértjük egymást, nem csak a barátnőm lenne, hanem a párom.
13/24 anonim válasza:
Nekem már nincs legjobb barátnőm,de amikor volt,szerelmes voltam belé 1.5 évig (legalábbis amikor tudatosult onnan számolva),és nem egyszer elképzeltem,mert alapból barátilag eljátszottuk a leszbi párt,mintha vonzódott volna hozzám,mert mindig ő akart fogdosni,ölelgetni,ölbe ülni,figyelte kivel beszélek,féltékenykedett és szerintem rohadt jó lett volna a tűz miatt (kapcsolat mondjuk nehéz),de rólam nem tudta,hogy mizu,ő meg nem fogadta volna el úgy valójában magát,ha esetleg van benne hajlam.
16/24 anonim válasza:
Nem, csak elrontaná a barátságunkat.
17/24 anonim válasza:
Túl toljátok a biciklit ! bi és heteró ? Hm kissé gusztustalan, a pasijaitok meg igénytelenek ! Csak arra kelletek nekik, ameddig kiélvezik magukat !
18/24 anonim válasza:
Aki teljesen hetero az sosem fog lefeküdni azonos neművel ;)
19/24 anonim válasza:
Nem, nem vonzódom egyik barátnőmhöz sem, nem is tudnék olyannal igazi barátságot kialakítani, akihez vonzódom.
20/24 anonim válasza:
Nem, mert nem jön be. Barátilag szeretem és fontos de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!