Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, melyik frizura a szexibb?
Figyelt kérdés
Bocs a rossz minőségért, nem tudom ki ez a nő, csak találtam a képet és a jobb oldali részt ki kellet nagyítanom hogy nagyjából stimmeljenek az arányok:
2021. aug. 15. 21:57
1/13 anonim válasza:
A bal oldali, a kusza haj nekem jobban tetszik
2/13 anonim válasza:
Jobb oldali nála épp, de amúgy a bal.
3/13 anonim válasza:
Nem tudom nekem a jobb oldali jobban tetszik, de nem ugyan az az ízlésünk ;)
4/13 anonim válasza:
Van bája a bal oldalinak is, de a jobb oldali tetszik.
6/13 anonim válasza:
A jobb oldali az olyan dögös hatású a rövid hajaknál
8/13 Válaszoknélkül válasza:
Jobb oldali a nyerő nálam is.
10/13 A kérdező kommentje:
Alapjában véve jön be a jobb felőli ennyire sokatoknak vagy magára a nőre is reflektáltok? Pl #2-es tömören kifejezte hogy melyik mutat jól a képen és melyik tetszik neki általánosságban
2021. aug. 16. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!