Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lányok, a női...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok, a női öltözőben nektek milyen átöltözni heteró lányok előtt?

Figyelt kérdés

Nem vagytok szégyenlősek előttük?

A lányok megnézik egymást?

F

2021. aug. 12. 22:41
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
94%

Emberekről beszélünk, nem pedig tárgyakról, akik arra vannak, hogy mi őket kedvünkre gusztáljunk.

Az "esztétikai értékről" és az elérhetetlenségről szóló részre reflektálva- nekem ez a tiszteletről szól. Ők nem tárgyak, amiknek értékük van. És ha tudom/sejtem róla, hogy heteró, akkor nem kezdek el róla fantáziálni meg nézegetni, mert tudom, hogy őt ez zavarná, és ezért nem lépem át már ezt a határt sem. Engem, nőként pl. borzasztóan rosszul érint, amikor az utcán beszólogatnak, vagy amikor észreveszem, hogy megbámulnak az utcán, vagy amikor hallom, hogy csak egymás között megjegyzést tesznek a külsőmre (függetlenül attól, hogy pozitív-e vagy negatív). Most miért tenném meg ugyanezt bármelyik nőtársammal, mikor pontosan tudom, hogy mennyire megalázó és sokszor ijesztő érzés?

2021. okt. 25. 22:53
 32/69 anonim ***** válasza:
10%

na igen, csak az ember, főleg egy öltözős helyzetben közel sem ennyire racionális lény. hideg fejjel biztos, de amikor benne van a helyzetben, akkor azért az ösztönök talán erősebbek.

egyébként hiába nem tárgy, attól még van X esztétikai értéke bizony ...

2021. okt. 26. 12:00
 33/69 anonim ***** válasza:
3%
Az ember NEM ösztönlény. Annál sokkal több. Ezért is, nem mindegy. Minden test gyönyörű valamilyen szinten aki kicsit is ápolja. De ellenkező nemet tartsuk annak. Ez az élet rendje.
2021. nov. 17. 14:02
 34/69 anonim ***** válasza:
4%
Az embernek van egy lelke, magasztos hivatással és a család 1 férfi, 1 nő által alkotott pár és az általuk nemzett gyermek(ek). Ami ezen kívül van az fajtalanság.
2021. nov. 17. 14:03
 35/69 anonim ***** válasza:
97%
#34 Te mi a halálért írogatsz a leszbikus kategóriába? :D Ennyire unatkozol?
2021. nov. 17. 14:47
 36/69 anonim ***** válasza:
0%
35-ös, írj már privit nekem ne úgy legyen nagy a pofád hogy leértékeled a válaszom! Írj privit aztán majd találkozunk és a fehér is fekete lesz meglátod... Mit képzelsz te magadról??? Ne húzogass le mert ez amit itt csinálok, ez a 16 és 18 közöttiek megrontása! Az ember férfi és nő, hetero. Aki nem ezt érzi az kezeltesse magát!
2021. nov. 17. 14:53
 37/69 anonim ***** válasza:
1%
CSAK azért mert valakinek nem tetszik a normális emberi gondolkodás (van valami oka hogy ellenzi a magyar kormány a mocskos gender-programot), azért még nem kellene lehúzogatni az embert, kárt okozva neki ezzel, írni kell privátot és személyesen felvállalva a véleményt, ki lehet nyitni a szájat.
2021. nov. 17. 14:59
 38/69 anonim ***** válasza:
92%
kedves utolsó, a válaszok nem vélemények. a válasz hasznossága azt jelenti, hogy az adott KÉRDÉSRE adtál-e (érdemi) VÁLASZT, vagy valami tök más dolgot böfögtél a kommentek közé. Már pedig te ez utóbbit csináltad, így jogosan húzott le a harmincötös, ha egyáltalán ő volt az, tekintve hogy NEM AZ VOLT A KÉRDÉS, hogy mit gondolsz a nem heteroszexualitásról.
2021. nov. 17. 15:28
 39/69 anonim ***** válasza:
87%

jézusom, mi folyik itt ...

hagyjuk már ezt a magyar kormány és a gender.

elég lenne a józan észre téámaszkodni.

bizony pont most is jött egy új kliensem, aki transz, ill. meglehetősen genderfluid, és nem egyszerű a dolog. ti meg jöttök az ilyen hülyeségekkel.

a világ nem olyan egyszerű h hetero vagy sem. létezik nagyon sok átmenet is, bár nem akarom azt a benyomást kelteni h a szexuális orientáció és az identitást keverem. még ha sokan azt is teszik. lényeg h az ember szexualitása ingadozhat, nem egy merev vmi.

az egy sokadrangú kérdés h éppen a magyar kormány mit röfög, ahogy az érdekei aktuálisan kívánják. ez nem befolyásolja sem a tényeket sem a tudományt.

2021. nov. 17. 17:16
 40/69 anonim ***** válasza:
93%

Ránéztem erre a kérdésre, hogy miért van itt 40 válasz, amikor átlagban 10-nél több nem szokott lenni. Nem értem, hogy férfiak miért akarnak egyáltalán érdemben megválaszolni egy olyan kérdést, amire saját, elsődleges tapasztalatuk nincs, és hogy a saját szűk ismerősi körében hetero nő ismerőseinél meg milyen képmutatást lát meg vél, az kit érdekel ebben a kategóriában :D Nyilván van mindenféle, de a többség azért igyekszik észrevétlen lenni, vagy csak óvatosan nézelődni.

Aki meg random elkezd ezalatt a kérdés alatt mindenféle ideológiai vitákat lenyomni, miközben köze sincs a kérdés megválaszolásához, az nem értem miért pattog azon, hogy lepontozzák a válaszainak hasznosságát - miközben nem hasznos. Ez meg végképp gyerekes, hogy mindenféle erőszakos dolgokkal fenyegetőzik ("Írj privit aztán majd találkozunk és a fehér is fekete lesz meglátod"), meg hogy vállalja fel a nevét az összes lepontozó, amikor ő maga is "anonim" név alatt fut :D :D A kedvencem meg "Még egyszer le mered húzni a válaszaim, jelenteni fogom a válaszodat, becsületsértésre hivatkozva." - ennek nemhogy értelme nincs, de még jogilag is problémás :D

2021. nov. 17. 20:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!